Eveniment-Social

Un nou scandal in PD-L Iasi

Publicat: 28 mai 2010
1

@ Democrat-liberalii ieseni se arata tot mai nemultumiti de prezenta lui Ioan Nani in conducerea partidului @ Consilierul local Catalin Toma a initiat o petitie anti-Nani, in care explica motivele pentru care nu-l vrea pe fostul pesedist alaturi de el in partid

Numirea lui Ioan Nani in structurile Comisiei de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA) din PD-L Iasi starneste un nou scandal printre democrat-liberalii ieseni. Consilierul local Catalin Toma sustine ca Nani nu are ce cauta in PD-L, pentru ca provine din randurile PSD, partid pentru care a si candidat la ultimele alegeri parlamentare. „Intrucat imi place sa cred ca PD-L Iasi inca exista si ca nu incepem sa ne coloram in rosu, adresez membrilor si simpatizantilor invitatia de a-si exprima optiunea legata de prezenta domnului Nani in conducerea politica a filialei noastre”, sustine Catalin Toma pe blogul sau. Toma a initiat o petitie in care explica motivele pentru care nu-l doreste pe Nani in PD-L. „Dl. Ioan Nani a candidat din partea PSD in colegiul 4 Senat din municipiul Iasi. In urma cu cateva saptamani, acest domn PSD-ist a fost numit de catre persoane care refuza sa isi asume deschis si transparent decizia, in structura de conducere politica a filialei PDL Iasi. Personal, ca membru PD-L, nu mi se pare in regula ca un fost candidat PSD la alegerile parlamentare, o persoana fara nici o pozitie public exprimata in favoarea PD-L in ultimii doi ani sa fie adusa in conducerea organizatiei pe «usa din dos». Daca esti membru sau simpatizant PD-L, daca acest lucru ti se pare si tie anormal, semneaza aceasta petitie pentru a spune NU prezentei lui Ioan Nani in conducerea PD-L Iasi”, se arata in petitia lui Toma. Cel vizat de acuzatiile consilierului sustine ca nu-l cunoaste pe Catalin Toma si ca nu vrea sa intre in polemica cu acesta. „Suntem intr-o democratie. Domnul Toma este liber sa faca ce vrea, sa spuna ce vrea. Eu nu-l cunosc pe dumnealui si nu-mi permit sa discut despre un om pe care nu-l cunosc. Fiecare este liber sa spuna ce vrea”, a spus Ioan Nani. Nici senatorul Mihaela Popa, coordonatorul CODA la Iasi, nu a dorit sa comenteze iesirea consilierului local, sustinand doar ca organizatia judeteana are nevoie de liniste. „Nu am ce sa comentez. Ne-am saturat de atatea nebunii in interiorul partidului. Noi avem nevoie de liniste pentru a putea duce un proiect pana la capat. Nici nu am ce sa comentez… Este o decizie a BNP (Biroul Permanent National-n.r.)”, a spus Mihaela Popa.
Comentarii
  • Nu va mai mirati. Acest personaj semianalfabet este lipsit de orice scrupule. Este in stare sa-si calce in picioare si mama pentru a parveni. Este o rusine pentru Fabrica de antibiotice pe care a incalecat-o si a exploatat-o in modul cel mai primitiv. Poate PDL Iasi are de reparat la sediu ceva prize si intrerupatoare, dar ma tem ca in calitate de electrician (aceasta este pe hartie profesia lui) nu va fi in stare fiinca si in aceasta calitate mai mult dormea prin podul atelierului electric decat facea treaba. Rar mi-a fost dat sa vad un personaj mai lipsit de bun simt decat acest vacar din Uricani.

  • Bai prietene,ia mai stai asa cum iti este numele,si tine-te de bara patului,ca vorbesti in plus si pe linga subiect.
    Daca tu esti caprar ,nu inseamna ca toata lumea e asa.Tu mai invata „sa scri”….

Adauga un comentariu