Eveniment-Social

Un nou protest sub balconul lui Nichita

Publicat: 10 dec. 2012
1

La aceasta ora, in fata sediului Primariei Iasi protesteaza circa 30 de fosti angajati ai CET SA. Ca de fiecare data, acestia isi cer banii care li se cuveneau dupa disponibilizarile efectuate in urma preluarii administrarii serviciului de termoficare de catre firma Dalkia Romania. Acestia spun ca vor continua sa protesteze, asta desi sansele de a-si primi banii sunt mici.
Comentarii
  • Multumim colegilor nostri care au stat acasa aceste zece luni de cand protestam si au mers pe premiza DACA EI TU IMI DA SI MIE, au stat in baruri si si-au inecat amarul, au stat la televizor si au urmarit ce se intampla in strada, si multumim celor care le-a fost rusine sa iasa in strada sa-si ceara drepturile,considerandu-se cersetori .Probabil acestia nu au vrut sa le intre in casa banii cuveniti dupa o viata de munca ,sper ca sunteti multumiti ca nu aveti ce pune pe masa de craciun…saraci si fuduli !

  • mai”fosti angajati CET” dar de ce nu va duceti voi la cursuri de recalificare si sa puneti osul la MUNCA?.nu cumva erati cam boieroi- pe banii frumosi iesenior-si acum va pute sa mai munciti si altceva?

  • Mai ing prost ca noaptea, de ce nu respecta hotii, infractorii Iasului un CCM si hotararile judecatoresti, mai ing prost ca noaptea de ce tii palma escrocilor si lovesti in cetatenii care isi cer drepturile legale ?

  • Mai ing. lui peste esti ofticat ca degeaba ai studii daca nu te duce si capul? facultate fac toti prostii [iti dam noi ex. de ing. de la cet care freaca menta si habar nu au meserie ] .Degeaba ai carte daca duci lipsa acuta de creier ,de ce nu ai fost si tu unul din angajatii cet daca te dai lovit? sau ai facut facultatea de chiloti ,ai fost coleg cu botezatu???? astia nu trebuie sa gandeasca , baci acul in ata si cosi, si cosi , si cosi pana te oftigi ,asa ca tine ,mare e gradina domnului si multi prosti ca tine s-au adunat in ea

  • Acesti PUTUROSI si PROSTI, fosti angajati de la CET nu pot accepta REALITATEA. Voi nu intelegeti ca s-a terminat cu POMANA si HUZUREALA?! Cand era caldura data la „pausal” si noi plateam de ne usturau buzunarele, iar voi JIGODIILOR stateati cu caldura data la maxim si geamurile deschise …… va era bine?
    MARS LA MUNCA

Adauga un comentariu