Eveniment-Social

Un nou protest in fata sediului CET Iasi

Publicat: 07 mai 2012
1

La aceasta ora, in fata sediului CET SA Iasi protesteaza circa 60 de fosti angajati ai termocentralei. Si de aceasta data, oamenii isi cer salariile care li se cuveneau dupa disponibilizarile operate in urma preluarii administrarii serviciului de termoficare de catre firma Dalkia Romania.
Comentarii
  • Ce mai face domnul consilier virgil? Am vorbit cu unii care au fost astazi in parcare si mi-au spus ca sunt foarte incintati de gestul tau si le-a crescut inima cind au aflat cum i-ai manipulat itru cu tot alt scop .Eu ma intreb totodata tu te-ai trezit ai ajuns si tu la un consens cu constiinta ta? ai avut vren fel de remuscare fata de colegii tai mai ales astazi ca totusi au venit mai multi decit te asteptai?am mai auzit ca vrei sa initiezi proteste din umbra deci daca pina acuma iti aratai fata cu papusile pe maini acum vrei sa stai ascuns si sa tragi de ate tu chiar nu ai nici un pic de bun simt nu ai nici un DUMNEZEU ?Eu cred ca nu ai pentru ca am vazut in tine o fiinta fatarnica care se iubeste doar pe sine ,cred ca nu ii iubesti nici pe cei apropiati tie dar tine minte itro zi va veni si rindul tau si vei primi cu aceiasi moneda.

  • Oare tu cel care dai vorbe in vant pe aici, nu esti unul din cei care stau in casa dupa perdea si asteapta stirile sa vada daca vine cineva sa-ti aduca banii acasa ??? Am fost OM si voi ramane in continuare si principiile care ma ghideaza in viata nu se vor schimba din cauza unor nemernici care ma sapa pe la spate ! „Adevărul doare, dar ceea ce ne lasă răni adânci este totuşi minciuna.”

Adauga un comentariu