Sport

Un nou meci dificil pentru ieseni in Liga I de futsal

Publicat: 11 nov. 2012
1

In aceasta seara, de la ora 18.00, etapa a IX-a programeaza în Sala Antilopa partida ACS Smart Ionescu Bucuresti CSMS Iasi. Echipele din Iasi si Bucuresti au promovat în acest sezon în Liga I de futsal din România si ambele sunt cunoscute antrenorului Nelu Stancea, cel care pregateste acum pe CSMS si a pregatit în sezonul trecut pe Dunarea Turris Turgu Magurele (mutata în Capitala si transformata acum în Smart Ionescu Bucuresti, sub patronajul omului de afaceri Mihai Ionescu). Jocul de astazi, din Sala Antilopa din Capitala, dintre ACS Smart Ionescu Bucuresti (antrenor: Sorin Utica) si CSMS Iasi (antrenor principal Nelu Stancea, care este si antrenor secund la nationalele de seniori si tineret ale României), va debuta la ora 18.00 si va fi arbitrat de Marius Nastasa (Piatra Neamt) si Ionut Nacu (Roman).
Înaintea partidei din Capitala, antrenorul principal al echipei iesene, Nelu Stancea, a declarat: „Cu echipa CSMS Iasi vrem sa facem performanta în Liga I de futsal, la debut în primul esalon. Suntem pe locul 5, avem luni un meci dificil la Bucuresti, cu echipa de pe locul 2, Smart Ionescu si vom lupta în Capitala pentru o noua victorie. Vom juca apoi acasa cu United Galati, în deplasare cu Progresul Focsani si tot anul acesta mai este programata si prima runda din retur, unde vom dori, tot în deplasare, sa ne luam înapoi punctele în fata echipei din Odorheiu Secuiesc, pierdute în tur pe teren propriu, din lipsa de experienta la acea data”.
Echipa CSMS Iasi va deplasa la Bucuresti urmatorul lot de jucatori: Marius Chiriac, Ioan Grigoras (portari) – Sebastian Carare, Narcis Catarama, Andrei Despan, Ciprian Bucovanu, Radu Pisica (capitan), Dragos Baciu, Stefan Tudorache, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Ciprian Brighiu, Lucian Cojocariu.
Antrenori: Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2).
Adauga un comentariu