Actualitate

Un nou an la Centrul de Excelenta din Iasi – VEZI PROGRAMUL CURSURILOR

Publicat: 26 oct. 2016
1
FOTO: si, de aici, link la textul on-line intitulat 
@ Centrul Regional pentru Tineri Capabili de Performanta Iasi, infiintat prin ordin al Ministerului Educatiei, isi continua activitatea si in acest an scolar, cu denumirea de Centrul de Excelenta (CEX) Iasi, ca institutie cu personalitate juridica @ Rolul CEX este acela de a asigura tinerilor cu abilitati speciale o pregatire deosebita, bine focalizata pe aptitudinile si nevoile lor de instruire, de a promova metodologii si instrumente pentru depistarea valorilor autentice si stimularea creativitatii specifice 
 
Structura CEX si disciplinele pentru care se va continua pregatirea centralizata in acest an scolar pot fi consultate pe site-ul www.bzi.ro. Cererile de inscriere ale elevilor interesati pot fi transmise coordonatorilor de disciplina, pana miercuri, 2 noiembrie 2016, iar fisele pot fi descarcate de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) – isjiasi.ro. Primele sedinte, la toate disciplinele, vor fi programate in intervalul 4-6 noiembrie. Deschiderea oficiala a activitatilor CEX Iasi are loc miercuri, 2 noiembrie 2016, la ora 14:30, in Sala de Festivitati a Colegiului National. Sunt invitati profesorii care vor desfasura activitati de pregatire, precum si reprezentanti ai elevilor de la fiecare unitate de invatamant care are elevi admisi.

„Performanta scolara, excelenta si reusitele elevilor pasionati de stiinte, arte, limbi straine, discipline socio-umane, raman repere in strategiile educationale ale ISJ Iasi, pornind de la premisa ca talentul, vocatia, preocuparea pentru studiu si invatare temeinica trebuie formate si modelate intr-o scoala responsabila, cu profesori competenti si daruiti, care pot fi mentori autentici”, a declarat prof. dr. Camelia Gavrila, inspector scolar general.

VEZI AICI PROGRAM CEX IASI  
Adauga un comentariu