Actualitate

Un individ, ales de mii de ieseni, cheltuie bani publici pentru propria imagine

Publicat: 26 iul. 2013

@ Este vorba despre „play-boyul zapezilor” @ Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a cheltuit din nou bani publici pe un moft personal, doar pentru ca a fost criticat de consilieri si de presa @ Adomnitei a editat o carte cu realizarile sale la un an de mandat, dupa ce mai facuse acest lucru in urma cu circa trei saptamani @ De aceasta data, seful CJ a eliminat greselile din precedentul raport si a adaugat cateva pagini cu pozele consilierilor judeteni

Megalomania lui Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, nu cunoaste limite. Seful acestei institutii si-a batut din nou joc de banii publici, el scotand pe piata din nou o cartulie in care isi lauda realizarile la un an de mandat. Desi a mai editat un astfel de album in urma cu circa o luna, Adomnitei l-a reeditat din nou in urma cu cateva zile. A scos o mie de exemplare ce vor fi distribuite in judet. De ce a mai scos inca o data acest album? La ultima sedinta de consiliu, alesii judeteni i-au reprosat ca in raportul cu pricina s-a trecut singur fara sa-i remarce si pe ei. In plus, in vechiul raport de activitate, Adomnitei a aprobat si printarea unor poze „furate” de la unele site-uri de stiri. Fata de precedentul, noul raport nu contine diferente semnificative, in plus fiind doar paginile cu pozele consilierilor judeteni. Noul raport contine 81 de poze, din care Adomnitei apare in 68, alaturi de poza de pe coperta.

Vechiul raport era plin de greseli gramaticale, dar si de informatii inexacte. De exemplu, in raportul scos pe 5 iulie, Adomnitei sustinea ca unul din cele mai importante cluburi din Iasi este Clubul Sportiv Municipal Politehnica, entitate care nu exista. In noul raport, acest paragraf a fost eliminat. La fel ca si poza furata de pe un site de stiri, reprezentand o freza de zapada.

Adomnitei vorbeste elogios in aceasta revista despre aeroport, proiect pe care nu l-ar fi realizat daca nu dispunea de banii stransi de vechea conducere, dar si despre tot felul de investitii demarate cu mult inainte de sosirea sa la CJ. Evident, presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean nu ezita sa se laude din nou cu partenerii sai externi, pe care i-a vizitat ori de cate ori a avut ocazia. Tot in acest raport, Adomnitei a tinut sa arate ca s-a pozat cu realizatorul radio Daniel Buzdugan. Pentru seful CJ, aceasta este intr-adevar o mare realizare. Totodata, liberalul a reamintit si de perioada iernii, cand si-a capatat apelativul de playboy al zapezilor. Intocmai ca in iarna trecuta, Cristian Adomnitei a postat cateva poze in care apare prin nameti, fie zambind la aparat, fie impingand o masina. De atunci, toata lumea ii spune play-boyul zapezilor. Devine din ce in ce mai evident ca judetul Iasi s-a ales cu un individ care este disperat dupa imagine publica.
Comentarii
  • aretardaritei si toti penelistii niste gunoaie de dat foc. bugetul judetul a fost jefuit de hotii penelisti ce sa mai spunem ne uitam si noi la prosti cum jefuiesc.

  • fit-ar moaca sparta de prost ce esti.Inca nu ai disparut din iasi? ce astepti? mandat. dispari pana nu se intampla ceva. adormitule dispari! demisia boule asta e solutia!! demisia boule!

  • ORIBILOSUL NAIBII! SIKTIRRR SECURIST I/M/P/U/T.I/T/ SLUGOI FENECHIST. DISPARI si lasa-ne ca ne-ai infectat orasul cu mafia ta fenechista. la inchisoare toti jefuitorii penelisti

  • un prost handicapat asta e adormitul. a distrus judetul si pe ieseni huo demisia adomniteidemisia adomnitei la puscarie cu fenechiul tau la puscarie cu fenechiul tau. sa-mi s/u/g/i/ p/u/l/a/ .

Adauga un comentariu