Actualitate

Un grup de mari actori ieseni, surprinsi in filmari exclusiviste. Stirea face senzatie in toata Romania – FOTO

Publicat: 01 mart. 2016

@ Marii actori ieseni de la Teatrul National Vasile Alecsandri s-au specializat pe reclame extrem de interesante si de incitante! @ In aceste zile, intreaga Romanie poate admira clipurile exclusiviste in care apar acestia, iar stirea face senzatie @ Directorul adjunct artistic al institutiei, Daniel Busuioc, alaturi de colegii sai Constantin Puscasu si Constantin Avadanei, respectiv Gigi Sfaiter si Liviu Smantanica, de la Teatrul Luceafarul, fac furori intr-o reclama la un faimos produs traditional @ Mai departe, cunoscutul si reputatul actor si regizor Ion Sapdaru este in prim-planul unui clip la cea mai mare companie de telefonie mobila ce activeaza in tara

Unii dintre cei mai mari actori ieseni, atat de la Teatrul National (TNI) Vasile Alecsandri, respectiv de la Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul, se afla in prim-planul celor mai tari clipuri publicitare de la acest moment din Romania. Fie ca este vorba de produse traditionale, telefonie mobila sau industria berii, toti acestia sunt admirati si urmariti, zi de zi, de milioane bune de romani, la TV. 

Citeste si: Mari actori ieseni in reclame interzise minorilor – VIDEO

Reclama filmata intr-un mare hypermarket din Iasi

Extrem de interesant este faptul ca, una dintre aceste reclame a fost filmata intr-un mare hypermarket din Iasi. „Este foarte important ca marile firme de publicitate aleg sa distribuie in clipurile lor actori din Iasi. Mai mult, ultima reclama in care joc (la un celebru salam din Romania – n.r.) a fost filmata chiar intr-un mare hypermarket din orasul nostru! Mai mult, toti actorii care apar alaturi de mine sunt si ei din Iasi. Este vorba de Ticu Puscasu si Constantin Avadanei, respectiv Gigi Sfaiter si Liviu Smantanica de la Teatrul Luceafarul. De asemenea, regia a fost asigurata de un talentat regizor iesean, anume de Adrian Buliga. Repet, este ceva foarte bun si frumos ceea ce se face si ca oamenii vin spre orasul nostru. Mai departe, cu siguranta ca se castiga si bani din aceste activitati”, a transmis Daniel „Busu” Busuioc, directorul adjunct artistic al Nationalului. Alaturi de acestia, cunoscutul si reputatul actor si regizor Ion Sapdaru este in prim-planul celui mai nou clip publicitar al celei mai mari companii de telefonie mobila ce activeaza in tara.

Citeste si: A decis sa marturiseasca totul. Dezvaluirile sale implica VIP-uri mari ale Iasului – GALERIE FOTO, VIDEO

„Totul este facut pentru bani si vizibilitate”

Un alt actor valoros de la TNI, Calin Chirila, apare si el intr-o originala si simpatica reclama la o cunoscuta marca de bere de pe piata autohtona. „Eu nu sunt la o prima experienta de acest gen. Desigur, totul este facut pentru bani, dar si pentru vizibilitate. Daca esti vazut in asemenea reclame, ai o sansa in plus sa fie distribuit si in filme. Bun, in Occident sau in Statele Unite ale Americii, actorii pe care ii vedem in asemenea spoturi publicitare primesc bani grei si sunt distribuiti in mari productii cinematografice”, a marturisit si Chirila.

Citeste si: Trei mari actori ieseni joaca in filmul anului din Romania

Alaturi de acestia, alti mari actori de la Teatrul National, precum Adi Carauleanu, Teodor Corban, Dionisie Vitcu sau Petru Ciubotaru au facut si ei, de-a lungul timpului, o serie de reclame TV extrem de populare. Indiferent ca e vorba de advertising sau de produse precum berea, artistii dovedesc ca pot fi in top cu ajutorul talentului ludic. Mai departe, dupa 1990, mari actori romani au jucat inclusiv in telenovele, marele Florin Piersic facand reclama la o fabrica de paine, iar altii au aparut ca imagine pentru politicieni in campaniile electorale. Cu toate acestea, desi aparent s-ar putea spune ca e vorba de „prostitutie” intelectuala, companiile care apeleaza la artisti populari pentru a le fi imaginea produselor o fac intr-o maniera profesionista.

Citeste si: Detalii tulburatoare despre presedintele Romaniei! Totul este dezvaluit de un iesean faimos – GALERIE FOTO, VIDEO
Comentarii
  • mom Hutanu, prost te-ai orientat si la jobul asta de redactor-ziarist…probabil ca ceva mai avansat nu ai fost in stare.

    asta e stire? cine sa fe surprins de asa filmari exclusiviste?
    daca actorii de la TNI se cotarceau la vreo petrecere , cum mai puneai titlul?

Adauga un comentariu