National

Un elev a fost batut in curtea scolii de colegii mai mari. Autoritatile au declansat o ancheta

Publicat: 12 mai 2016
1
Inspectoratul Judetean de Politie Arges si Inspectoratul Scolar Judetean Arges au declansat anchete dupa ce parintii unui elev de la Scoala Gimnaziala din localitatea Leordeni au depus sesizari in care acuza ca baiatul a ajuns la spital dupa ce a fost batut de doi colegi mai mari, in curtea scolii.
Mama copilului, elev in clasa a V-a la Scoala Generala Leordeni, le-a declarat anchetatorilor ca fiul ei se afla, marti, in curtea scolii, si astepta microbuzul pentru a merge acasa, cand a fost batut de doi colegi de scoala, elevi in clasa a VIII-a. Elevul a ajuns la spital, insa se afla in afara oricarui pericol, sustin medicii.
„Copilul s-a prezentat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti pe data de 10 mai. Este internat in continuare pe Sectia de Chirurgie, cu stare generala buna. Prezinta traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco- abdominala. (…) In mod normal pentru astfel de probleme se tine pacientul sub observatie 72 de ore”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti, Adina Enescu.Adauga un comentariu