Local

Un director de la Fisc risca sa ajunga somer

Publicat: 31 ian. 2014
1

@ In perioada urmatoare va trebui sa se prezinte din nou in fata comisiei de disciplina

Fostul director al Fiscului, Corneliu Durdureanu, numit in perioada guvernarii PDL datorita sustinerii acordate de senatoarea Mihaela Popa, risca sa ajunga somer. Asta deoarece actuala conducere a directiei regionale de Finante l-a trecut la munca de jos si i-a dat anumite sarcini, de care nu s-a achitat. Comisia de disciplina trebuia sa ia o decizie in urma cu circa o saptamana, dar Durdureanu a refuzat sa se prezinte, trimitandu-si avocatul. Insa comisia de disciplina se va intruni din nou in urmatoarea perioada. Potrivit unor surse, acesta va fi sanctionat.

Citeste si: Masina de la Finante, taxi pentru familia directorului Durdureanu – FOTO

De asemenea, daca lucrurile vor continua in acelasi mod, adica nu se va achita in continuare de sarcinile de serviciu, se va propune chiar incetarea raporturilor de munca. Dupa ce a fost demis, Durdureanu a fost transferat la unul din serviciile de verificare a agentilor economici. Pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile trasate de sefi, s-a propus comisiei de disciplina sanctionarea sa. Se poate spune ca Durdureanu se afla in razboi cu institutia pe care a condus-o timp de cativa ani. Unul dintre procese se refera la neacordarea unor sporuri de care ar fi trebuit sa beneficieze atunci cand era director. Initiativa de a deschide un proces in acest sens este aberanta. Asta deoarece decizia de acordare a sporurilor salariale respective putea sa o ia numai Durdureanu in calitate de director. Dar i-a fost frica sa-si acorde singur sporuri in perioada guvernarii PDL din cauza slabelor performante manageriale (sumele colectate de Fisc in acea perioada erau mult sub asteptari), iar acum le cere judecatorilor sa dea o sentinta pentru a-si lua banii.
Comentarii
  • Mai GRIGORIULE, termina cu aceste articole conandate la adresa domnului DURDUREANU CORNEL, si pleaca in pi/zd-a ma:tii mai repede la pensie. Ce ti-o dau eu la m-u/i-e nenorocit ce esti… Oleak mai este si- mi ******* tu mie p/u/l/A…

  • Grigoriu Ioan esti o JA/VR/A ORD.INA/RA!!! Iesi afara, du-te la pensie, ia-te de mîna cu Eewa Emiliean, cel care iti tine dosarele in spate si faceti o baie in bahlui. Ce te tot foiesti prin birouri si controlezi lume, te dai interesant????

  • Aveti grija cu acest imbecil din finante – GRIGORIU IOAN. Îmi permit acum sa vorbesc pentru ca nu mai sunt comisar la Garda financiara, iar Grigoriu mi-a spus transant: bai, intelege ca nu mai faci parte din sistem si nu am ce sa mai fac pentru tine. Bine ca tu apelai la serviciile mele si ma fortai sa inchid ochii cind mergeam in control la firmele tale…IDI.OTU.LE!!!

  • nu mai dati toate relele in fundul lui Grig…. mai verificati si in alta parte….altcineva dirijeaza articolele astea… cine mai are prieteni la bzi ?

Adauga un comentariu