National

Un deputat face dezvaluiri cutremuratoarea despre mafia medicamentelor

Publicat: 31 mai 2016
1

Dezvaluiri cutremuratoare venite din partea unui deputat sunt gata sa puna pe ganduri pe toata lumea. Deputatul Ninel Peia face dezvaluri la care nimeni nu se asteapa.

El precizeaza ca mafia medicamentelor va incerca sa-l elimine in urma unor dezvaluri de mare importanta pe care le va face.

Acesta cere sa-i fie aparata familia, pentru ca pe el il „va apara bunul Dumnezeu”.

„Prin aceste randuri, solicit in mod public si oficial, ca toate institutiile de stat in a caror responsabilitate cade apararea vietii si integritatii cetateanului roman sa ia toate masurile necesare pentru protejarea eficienta si fara intarziere a familiei mele.

Fac acest apel pentru ca va urma sa aduc la cunostinta tuturor romanilor fapte de mare gravitate care atenteaza direct la viata noastra, in special la a celor care sunt deja bolnavi si, eventual, deja internati in spitale de stat sau private. Dezvaluirile pe care le voi face vor zdruncina interesele celui mai puternic cartel din lume: mafia medicamentelor. Odata deranjat, acest monstru nu va tine seama de nimic si de nimeni.

Astfel de dezvaluiri sunt, insa, datoria mea fata de Neam, sunt indatoririle unui demnitar roman care isi iubeste Tara, a spus Ninel Peia.

Deputatul a mai spus ca dezvaluirile pe care le va face sunt cu o importanta atat de ridicata incat el va avea probleme mari dupa aceste dezvaluiri.

„Nu voi mai dormi noptile, ma vor ameninta ora dupa ora, dar Romania trebuie sa afle Adevarul. Daca randurile mele vor ajunge la oamenii curajosi si onesti care stiu ca mai exista in Tara, o ancheta corecta va concluziona ca am dreptate si ca ‘Afacerea Hexi Pharma’ este un zero absolut pe langa cele ce se petrec azi, zilnic, in spitale, cu noi, cu bolnavii nostri, cu sotiile si mamele noastre, cu parintii si bunii nostri”, a declarat Ninel Peia.
Adauga un comentariu