Magazin

Un CRIMINAL in serie a facut PRAPAD intr-un oras dupa ce a UCIS 64 de fiinte

Publicat: 06 apr. 2015
1
Cel putin 64 de catelusi au fost murit in chinuri ingrozitoare intr-un oras din nordul Mexicului. Situatia i-a indurerat si revoltat atat de tare pe oameni incat o celebritate locala a anuntat ca ii va da chiar si 10.000 de dolari americani celui care il denunta pe criminal.
64 de fiinte nevinovate au fost otravite cu insecticid sau raticid, incepand din a doua jumatate a lunii martie, in orasul Hermosillo, din nordul Mexicului. Cei mai multi dintre caini au fost ucisi in propriile curti, otravurile fiind strecurate in mancare aruncata peste gard. Autoritatile estimeaza insa ca numarul patrupedelor ucise ar putea fi mult mai mare din moment ce inca nu s-a facut un inventar al cainilor comunitari care au murit in ultimele 2-3 saptamani.
Stapanii indurerati, alaturi de nenumarate asociatii pentru protectia animalelor, media, celebritati locale si alte suflete iubitoare s-au lansat intr-o campanie de identificare a celui supranumit „Mataperros” (Ucigasul de caini). O recompensa de 10.000 de dolari, oferita de actorul mexican Raul Julia Levy, va ajunge in buzunarul celui care va furniza informatii esentiale in acest caz.Adauga un comentariu