National

Un copil si-a NENOROCIT colegul. I-a aplicat lovituri ca-n WRESTLING!

Publicat: 06 nov. 2014
1
Un copil s-a inspirat de la televizor si l-a lovit ca la luptele de wrestling pe un coleg. Conducerea scolii l-a mutat in alta clasa.
Un elev din ciclul primar al Scolii Teodor Murasanu din Turda s-a ales cu lovituri in cap, dupa ce un coleg l-a pus la pamant si i-a aplicat lovituri inspirate din competitiile wrestling, scrie turdalive.ro. Incidentul s-a petrecut in urma cu o saptamana, iar intre timp parintii victimei au oscilat intre a da scoala in judecata si a trece cu vederea incidentul. Ulterior parintii victimei au renuntat sa mearga mai departe cu sesizarea pentru a nu complica viata scolara a copilului lor.

Citeste si: Palma dura pentru Astarastoae. Pustiul din Iasi, nenorocit in spital, are curajul sa caute dreptatea la CEDO – FOTO

Incidentul a avut loc, potrivit unor cadre didactice din ciclul primar, in pauza, cand majoritatea elevilor erau in curte. „Copilul agresor nu a constientizat gravitatea gestului si a loviturii, ulterior am aflat ca s-a inspirat de la televizor de la luptele de tip wrestling. Practic elevul l-a calcat cu talpa piciorului pe cap”, a declarat un cadru didactic al scolii.
Conducerea Scolii Teodor Murasanu a precizat ca incidentul este unul izolat si nu este grav, insa elevul indisciplinat a fost mutat intr-o alta clasa. „Copiii se mai cearta, cel care a aplicat lovitura are un temperament mai iute, a fost mutat in alta clasa, dar sunt pe acelasi palier. Nu e un conflict intre cei doi, a fost o intamplare„, a spus Vicentia Vomir, directoarea scolii.Adauga un comentariu