International

Un copil si-a dat mama in judecata dintr-un motiv incredibil

Publicat: 22 sept. 2016
1

Un baiat minor din Italia, aflat in grija mamei, i s-a plans tatalui sau ca primeste doar mancare vegetariana, fara carne, peste, oua sau alte produse obtinute de pe urma animalelor.

Cum femeia a refuzat categoric sa isi hraneasca fiul si cu carne, tatal copilului si-a dat fosta sotie in judecata, in numele copilului lor.

Tribunalul din Bergamo s-a rezumat sa discute o speta conexa, si anume, daca alimentatia exclusiv vegetariana este sanatoasa pentru copii, mentioneaza Miscarea de Rezistenta.

Alimentatia vegetariana nu este indicata pentru sanatatea si dezvoltarea fizica a copilului meu”, a declarat barbatul in fata instantei.

Pe baza raportului intocmit de expertul nutritionist, judecatorul Ezio Siniscalchi a decis in favoarea tatalui. Din cauza absentei anumitor vitamine si nutrienti, alimentata exclusiv vegetariana nu este indicata pentru dezvoltarea unui copil la aceasta varsta. 

Replica mamei nu a intarziat sa apara: “Este absurd ca statul sa imi spuna cum trebuie sa imi hranesc copilul. Instanta trebuia sa ia in considerare daca este normal ca tatal sa ii dea doar carne de mancare, putea sa il oblige sa ii dea din cand in cand si peste”.
Adauga un comentariu