National

Un copil de 3 ani a MURIT in urma unei interventii medicale simple. Parintii sunt DISTRUSI

Publicat: 26 mart. 2015
1
Un baiat de 3 ani si jumatate a murit la Spitalul Clinic Judetean din Arad, dupa ce medicii i-au facut o operatie de coborare a unuia dintre testicule. Familia este in stare de soc si parintii copilului sunt convinsi ca in acest caz este vorba de o eroare medicala. Parintii copilului spun ca in urma cu o luna si jumatate, medicii i-au facut fara probleme prima interventie chirurgicala de acest tip, la unul dintre testicule, sub anestezie generala. Acum insa, copilul nu s-a mai trezit din anestezie.
„Doctorul a iesit din operatie, a zis ca totul a decurs bine si in 10-15 minute il trezesc si il aduc in salon. A trecut o jumatate de ora si m-a sunat. Mi-a zis hai ca-i ceva bai ca nu mai iese din sala si au intrat inauntru cu tot felul de aparate„, a spus tatal copilului. Adrian Wiener, director medical Spitalul Judetean Arad, a spus ca „decesul a survenit in timpul procesului de trezire a pacientului si s-a datorat unui stop cardio-respirator„.
Familia il acuza pe medicul anestezist, un specialist cu multi ani de experienta, ca l-ar fi supus pe copil la doua anestezii generale intr-un interval prea scurt de timp. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca exact la necropsie cauza mortii. Parintii l-au mai pierdut, anul trecut, pe fiul lor cel mare, de 21 de ani, dupa o lunga suferinta. Baietelul cel mic ramasese singurul lor copil si vor sa stie cine se face vinovat de moartea lui.Adauga un comentariu