Eveniment-Social

Un Compartiment din Primaria Pascani, criticat dur de liberali

Publicat: 10 iul. 2014
1

Liberalii pascaneni si-au aratat nemultumirea fata de angajatii unui Compartiment din cadrul administratiei locale. Este vorba despre Compartimentul Programe Europene si Atragere de Fonduri Structurale. Liberalii pascaneni sunt nemultumiti de faptul ca angajatii acestui Compartimentu nu si-au facut datoria de a intocmi proiecte pentru a atrage fonduri europene privind dezvoltarea municipiului Pascani.

„De aproximativ doi ani de zile nu avem informatii privind atragerea de noi fonduri pe diferite proiecte. In doi ani de zile nu s-a depus niciun proiect cu finantare europeana. In Primarie este un Compartiment cu niste angajati care se ocupa exclusiv de acest lucru. Stau si ma intreb oare ei ce fac? Eu cred ca cei de la Primarie ar trebui sa ia unele masuri, deoarece cu cat trece timpul mai mult, cu atat municipiul are de pierdut”, a precizat consilierul local PNL Dorin Nechifor, fost administrator public al Primariei in perioada fostului primar Grigore Craciunescu.

De precizat faptul ca de o perioada de timp cei de la PNL Pascani au inceput sa atace conducerea Primariei, implicit pe cei de la PSD. Deocamdata principalii lor adversari politici nu au raspuns in niciun fel acestor intrigi.
Adauga un comentariu