Magazin

Un comentariu despre Obama pe Facebook i-a adus politia la usa

Publicat: 29 aug. 2013
1

A crezut ca isi spune parerea, dar s-a trezit investigat de Serviciul Secret american.

Prin asta trece acum un fost ofiter de politie, dupa o postare pe contul lui de Facebook din care se intelege ca ar vrea sa-l impuste pe presedintele Barack Obama, scrie Washington Post.

„Impusca-l pe negru”, a scris David Marsters (68 ani) in postarea sa, care continea si un link catre un articol despre Partidul Republican, in care presedintele american este acuzat de activitate ilegala. Iar cand cineva a criticat postarea, Marsters a raspuns „(n.r. Obama) nu este un presedinte legal”.

„Nu am spus ca voi face asa ceva sau cineva va face asta”, a sustinut Marsters in legatura cu comentariul sau despre impuscarea lui Obama.

Marsters, fost ofiter de politie, candideaza in prezent pentru un loc in Consiliul Municipal din orasul Sabattus din statul Maine, aflat in regiunea Noua Anglie (nord-estul Statelor Unite).

Mai mult, el a propus o lege prin care capatul fiecarei familii din oras sa detina legal cate o arma.

Insa, acum, barbatul este acuzat si de insulta rasiala la adresa lui Obama si risca sa nu mai devina membru in consiliul din orasul sau.

Actiunile sale sunt considerate deplorabile si impotriva statului american si a orasului pentru care el candideaza si ca „viata lui se poate schimba dramatic”, a declarat un reprezentant al politiei.

Atat David Marsters, cat si familia si vecinii lui au raspuns la intrebarile Serviciului Secret american.

Mai mult, cazul a ajuns si in atentia FBI, insa momentan nu exista informatii daca barbatul va primi sau nu vreo pedeapsa.

Sursa: Washington Post
Adauga un comentariu