Local

Un caz cutremurator a ajuns la Tribunalul Iasi! Ieri, judecatorii au confirmat toata povestea!

Publicat: 07 ian. 2016
1

@ Acest caz poate panica orice parinte din Iasi @ Un animal vana victimele pe facebook, dupa care le chema intr-un apartament din Piata Unirii si le filma in timp ce le batjocurea @ Povestea este de-a dreptul infioratoare, iar barbatul nu recunoaste nimic

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au considerat ca probele stranse de procurori impotriva unui pedofil extrem pe periculos sunt legal administrate de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi (DIICOT). Cristian Gheorghiu a sustinut ca toate probele stranse de procurori sunt nule. A cerut ca dosarul sa fie restituit pe masa procurorilor, insa judecatorii i-au respins aceasta cerere.

„În temeiul dispozitiilor art. 342 si urmatoarele Cod procedura penala, vazând si dispozitiile art. 282 Cod procedura penala, respinge ca nefondate cererile formulate de inculpatul Gheorghiu Cristian, detinut în Penitenciarul Iasi, privind constatarea nulitatii actelor îndeplinite de organele de urmarire penala în dosarul penal nr. 425D/P/2015 al DIICOT-Serviciul Teritorial Iasi, înregistrat pe rolul Tribunalului Iasi sub nr. 8118/99/2015″, au precizat ieri judecatorii. Cristian Gheorghiu a fost arestat preventiv pe data de 18 septembrie 2015, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Ulterior, in momentul in care anchetatorii au descoperit ca pedofilul i-a filmat pe copii in timpul actului sexual, au declinat dosarul la DIICOT, pentru a fi cercetat si pentru infractiunea de pornografie infantila. Cristian Gheorghiu are 49 de ani si locuia intr-un apartament din Piata Unirii. Acesta a inceput sa-si abordeze victimele pe facebook. De la simple discutii, ajungea sa-i cheme acasa la el, dupa care sa-i violeze. Procurorii au reusit sa probeze cazul unui copil de 12 ani, agatat pe internet de acest animal. Pe data de 24 noiembrie 2014 l-a violat.

„În fapt, s-a retinut ca în toamna anului 2014, navigând pe internet, minorul a intrat în contact cu inculpatul cu care, dupa câteva schimburi de mesaje, a convenit sa se întâlneasca. În ziua mentionata mai sus, dupa ce a intrat în locuinta inculpatului, minorului i s-a cerut sa se dezbrace, fiind supus mai întâi unui act sexual oral. Aflând ca minorul nu avea viata sexuala, inculpatul a folosit un lubrifiant pentru a reusi finalizarea unui raport sexual anal. Mai departe, minorul a fost obligat sa initieze asupra adultului un act sexual anal. Nemultumit de prestatia copilului, inculpatul l-a supus din nou unui raport sexual anal, desi victima s-a împotrivit. Minorul a reusit sa se elibereze numai promitând inculpatului ca va reveni în locuinta acestuia”, au declarat procurorii.

„În luna iunie 2015, mama victimei a surprins mesaje cu tenta sexuale schimbate de minor cu un alt tânar, împrejurare în care a sesizat organele de politie. În cursul anchetei care s-a declansat, s-a aflat ca minorul a fost abuzat sexual în luna noiembrie 2014”, au completat acestia.
Comentarii
  • anul 2016 sa va prinda cu gloante pe voi si sa ii darmam pe toti incabalilii astia care vor sa se ridice pe spatele altora ! Datorita celor care au tacut sunteti ce sunteti tar*elor !

  • Sunt o multime de nenorociti din astia in Iasi care agata pe FB sau Messenger.Atentie la antrenorii de inot sau cantonamentele sportivilor.Puscaria e locul unde noii veniti sunt supusi la perversiuni.

Adauga un comentariu