Magazin

Un caine s-a hranit doar cu CRENGUTE si PIETRE dupa ce a fost ABANDONAT. Era aproape de MOARTE cand a fost SALVAT!

Publicat: 24 oct. 2014
Salvatorii l-au descris ca fiind speriat, numai piele si os, cu sanatatea la pamant si viata atarnand de un fir de par.
Alex, care a fost gasit pe strazile din New Orleans, s-a hranit o buna bucata de vreme cu crengute si pietre, dar in ciuda soartei aspre pe care a avut-o, nu a incetat sa fie un caine vesel.

Citeste si: Au cumparat BANANE de la un supermarket si s-au trezit cu un „ASASIN TACUT” in casa!

„Era foarte dragut si prietenos, desi este clar ca in ultima perioada a suferise foarte mult”, a declarat pentru Daily Mail Deanna Theis, directorul unei fundatii pentru salvarea animalelor abandonate. Ea a spus ca a vazut fotografia cainelui Alex pe site-ul unui adapost pentru animale al autoritatilor locale si crede ca ar fi fost eutanasiat daca nu ar fi intervenit.
„Este inca in viata, iar asta chiar e un miracol. Era foarte aproape de moarte cand l-am preluat”, a mai spus Deanna.

Citeste si:Amenzi USTURATOARE pentru cei care nu-si vor MICROCIPA cainii

 
Pana in acest moment nu s-a putut stabili cine l-a abandonat pe Alex. O radiografie arata ca, in momentul in care a fost gasit, Alex avea in stomac doar pietre si crengute. Veterinarii de la Southern Animal Foundation au facut toate eforturile pentru a-l salva, operandu-l chiar si la stomac, distrus din cauza „alimentatiei” pe care a avut-o.
Alex este inca foarte slab, dar sanatatea lui se reface pe zi ce trece. Cei de la fundatie ii vor cauta un stapan imediat de starea lui va fi buna si stabila.Adauga un comentariu