Magazin

Un batran a donat rochia de mireasa a sotiei sale alaturi de un mesaj induiosator

Publicat: 14 iun. 2015

Un eveniment induiosator a avut loc intr-un azil de batrani din Marea Britanie, dupa ce un batran a donat o rochie de mireasa apartinand sotiei dupa ce aceasta a murit. Mai mult, barbatul a lasat si un mesaj alaturi.

Angajatii azilului St. Gemma’s Hospice din Leeds au declarat ca un barbat a adus un geamantan plin cu donatii pentru magazinul de caritate al unitatii. Cu toate acestea, cand au sortat hainele, ei au facut o descoperire inedita, o uimitoare rochie de mireasa din dantela. Mai mult, prinsa de ea era un bilet emotionant, potrivit Mirror.

In scrisoare era stipulat ca rochia vintage apartinuse sotiei barbatului, care acum voia sa o ofere unei alte femei, alaturi de o serie de ganduri de bine.

„Ii doresc femeii care va avea aceasta rochie sa aiba o viata impreuna cu persoana iubita 56 de ani, cum am avut eu. Ani fericiti. Am fost un barbat norocos sa ma insor cu o femeie ca a mea”, a fost mesajul de pe biletul batranului care parea sa duca dorul nevestei.

Uimiti de incident angajatii azilului au fotografiat rochia si au postat-o pe pagina de Facebook, dorind sa dea atat de urma batranului, cat si sa reuseasca sa vanda rochia, care este disponibila pe eBay. Banii obtinuti din vanzarea ei vor merge in contul azilului.
Adauga un comentariu