International

Un barbat de culoare a impuscat MORTAL doi politisti

Publicat: 21 dec. 2014
1

Tragedie la New York, unde doi politisti aflati in misiune au fost impuscati mortal de un barbat de culoare. Atacatorul a venit la New York dintr-un alt oras, aflat la 300 de kilometri departare, dupa ce si-a impuscat iubita. Barbatul s-ar fi laudat si pe retelele de socializare ca urmeaza ca omoare politisti.
Atacul a avut loc in cartierul newyorkez Brooklyn. Cei doi politisti erau in misiune si se aflau intr-o masina marcata cu insemnele politiei. Atacatorul i-a luat prin surprindere pe cei doi oameni ai legii si i-a impuscat in cap.

Citeste si:

William Bratton, seful Politiei din New York: Au fost pur si simplu asasinati. Au fost o tinta din cauza uniformei pe care o purtau si din cauza responsabilitatii pe care o imbratisasera, de a-i proteja pe oamenii din acest oras.
Atacatorul s-a ascuns intr-o statie de metrou din apropiere, unde s-a sinucis. La fata locului a fost gasita si arma crimei. Medicii i-au transportat pe cei trei la spital, dar nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata.
Bill de Blasio, primarul orasului New York: Ofiterul Ramos si ofiterul Liu au murit in timp ce isi faceau datoria de a proteja orasul pe care il iubeau.

Citeste si:Barack Obama a fost confundat cu un ospatar si un valet de parcare
Ucigasul a fost identificat. Numele lui este Ismaaiyl Brinsley, un barbat de culoare, in varsta de 28 de ani, membru al unei bande numita Familia Gherilei Negre. Aceasta grupare infractionala a amenintat ca va ucide politisti din New York, ca razbunare pentru decesele lui Eric Garner si Michael Brown, doi barbati de culoare care au murit in urma unor altercatii cu fortele de ordine.
Sursa: digi24.ro
Adauga un comentariu