National

Un barbat, arestat dupa ce SI-A VIOLAT TREI ANI FIICELE, una avand un copil cu el

Publicat: 02 iul. 2013
1

Un bihorean in varsta de 45 ani a fost arestat preventiv pe 30 de zile, fiind acuzat ca si-a violat, timp de trei ani, cele doua fiice, iar in urma relatiei incestuoase una dintre fete, acum in varsta de 16 ani, a nascut o fetita in urma cu un an si jumatate.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, procurorul Cristian Ardelean, a declarat,  corespondentului MEDIAFAX ca Tribunalul Bihor a dispus, luni seara, arestarea preventiva a unui barbat de 45 ani din localitatea Vaida, comuna Rosiori, anchetat pentru viol si incest.

Potrivit sursei citate, Veres Lajos este cercetat dupa ce, incepand din 2010, si-a abuzat sexual cele doua fiice, de 16, respectiv 14 ani.

„Cu una dintre ele barbatul are si un copil, o fetita de un an si sase luni”, a spus purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Potrivit lui Ardelean, dupa inceperea anchetei, cele doua adolescente abuzate au fost preluate de asistentii sociali si internate la un centru al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor, iar barbatul a fost prezentat instantei de judecata pentru arestare.

Decizia Tribunalului de arestare preventiva nu este definitiva, fiind atacata deja de barbat cu recurs.
Comentarii
Adauga un comentariu