Calatorii

Un avion a aterizat de urgenta dupa ce mai multi pasageri s-au luat la bataie

Publicat: 08 oct. 2019
9

Un avion EasyJet care se indrepta spre Tenerife a aterizat de urgenta in Portugalia, joi, dupa ce mai multe persoane s-au luat la bataie in timpul zborului.

Bataia a izbucnit la cateva ore dupa ce avionul a decolat de pe aeroportul din Manchester, potrivit FOX News.

Potrivit martorilor, patru persoane s-au luat la bataie in spatele aeronavei, obligand membrii echipajului sa il mute pe unul dintre ei pe un loc mai indepartat.

Aceasta masura nu a fost suficienta, pentru ca barbatul a fugit imediat inapoi si a continuat lupta cu ceilalti pasageri.

“Au inceput din nou, iar pasagerii au intervenit sa ii calmeze. O femeie statea in calea lor si au scuipat-o in ochi. A fost dezgustator”, a explicat un calator.

Imaginile filmate de unul dintre pasageri arata cum o stewardesa incearca sa desparta doi barbati care se confruntau, in timp ce ceilalti calatori tipa la acestia sa se opreasca.

In urma incidentului, membrii echipajului au anuntat ca avionul va ateriza la Faro, in Portugalia, insa vestea a inrautatit lucrurile. Un alt grup de barbati a inceput sa se certe cu echipajul de bord si vrut sa se ia la bataie cu celalalt grup agresiv.

Imediat dupa ce avionul a aterizat pe aeroportul din Faro, ofiterii de securitate i-au scortat pe cei sapte barbati de la bordul aeronavei. Reprezentantii companiei aeriene au refuzat sa precizeze daca acestia au fost arestati.
Adauga un comentariu