National

Un autocar a derapat si a intrat intr-un stalp de electricitate la Suceava

Publicat: 22 oct. 2016
1

Un autocar ce transporta 37 de tineri, dintre care 26 minori, si care se deplasa dinspre Suceava spre Pascani, pe Drumul Judetean 208, a fost implicat intr-un accident rutier la o trecere de cale ferata, pe raza localitatii Dolhasca, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

Potrivit sursei citate, nu sunt victime, iar pasagerii au fost preluati cu doua microbuze si dusi la caminul cultural din localitate, unde au fost evaluati de paramedicii de pe cele doua ambulante SMURD care au ajuns la fata locului.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu, autocarul a derapat si a intrat intr-un stalp de electricitate in zona unei treceri la nivel cu calea ferata, ramanand blocat pe firul caii. Circulatia rutiera a fost blocata aproximativ o ora, dar a fost deja reluata pe un fir. Responsabilii de la CFR au fost informati despre accident pentru a se opri traficul feroviar. Totodata, a fost oprita alimentarea cu energie electrica, in conditiile in care stalpul afectat ramasese sprijinit doar pe firele de la reteaua de electricitate.

In prezent, lucratori ai ISU Suceava si ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dolhasca lucreaza la degajarea autocarului de pe calea ferata, iar echipe ale CFR si EON pentru a remedia problemele aparute in urma ruperii stalpului de electricitate.

Tinerii aflati in autocar au varste cuprinse intre 14 si 35 de ani si se deplasau la o activitate religioasa la Pascani.

Politia cerceteaza acum imprejurarile in care s-a produs accidentul.
Adauga un comentariu