Local

Un an de apatie. Hotii care au spart sediul CJ Iasi sunt de negasit

Publicat: 12 aug. 2016
1

@ Mister total in jurul unui furt calificat dintr-o institutie publica a Iasului @ Desi a trecut un an de zile de la comiterea infractiunii, faptasii nu au fost prinsi nici pana in prezent

Situatie extrem de ciudata intr-o institutie publica din Iasi. Un furt derulat tocmai la Consiliul Judetean Iasi ridica si acum semne de intrebare. Desi a trecut mai bine de un an de zile de la comiterea infractiunii, faptasii nu au mai fost prinsi si se afla bine mersi in libertate. Reprezentantii Consiliului Judetean Iasi au aratat ca nu au mai primit niciun semn de la anchetatori si ca in continuare raman cu paguba.

„Asteptam un raspuns oficial din parte Politiei in acest caz. Pana acum nu am primit nimic”, a spus Vlad Ciobanu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi.  In vara anului trecut, au disparut subit dintr-o magazie, care in mod normal adapostea lucruri scoase din uz, tablete de ultima generatie, calculatoare noi si telefoane in stare perfecta de functionare. Culmea, institutia judeteana este pazita in permanenta, insa gardienii se pare ca nu au observat hotii care s-au strecurat pe intuneric.

Dubios este faptul ca furtul a avut loc la cateva saptamani distanta de la descinderea procurorilor la Consiliul Judetean intr-un caz de coruptie care a dus la retinerea si punerea sub acuzare a fostului presedinte Cristian Adomnitei. Unul din telefoanele furate a fost si cel al fostului purtator de cuvant din timpul lui Adomnitei. La acea vreme, au fost descoperite deficiente intre ceea ce era mentionat in documente si obiectele care erau depozitate in acea magazie. Se pare ca o buna parte din obiectele furate nu erau trecute in inventar, ceea ce alimenteaza si mai mult speculatiile. Hotii au intrat in sediul CJ Iasi fara nici cea mai mica problema, pe un geam, si si-au vazut linistiti de treaba.
Comentarii
Adauga un comentariu