National

Un american, condamnat din greseala la inchisoare in Romania

Publicat: 06 oct. 2011
1
N-a facut nicio zi de inchisoare si a aflat ca isi cere eliberarea conditionata. Un barbat din Targu Jiu, cu dubla cetatenie, romana si americana, a primit o citatie la un proces in care cerea sa-si reduca detentia dupa ce fusese condamnat la 25 de ani de inchisoare, potrivit Realitatea TV.
Aristica Vaduva locuieste de aproximativ 20 de ani in statul american New Jersey. A venit de curand in Romania ca sa revendice un teren in localitatea natala Farcasesti. A aflat insa ca este in inchisoare de multi ani pentru omor deosebit de grav si acum cere eliberarea conditionata.
Reprezentantii Tribunalului Gorj au anuntat ca eroarea a fost corectata intr-o sedinta ulterioara. Chiar si asa barbatul spune va cere daune in instanta.
Tot o instanta din Gorj este cea care l-a condamnat pe nedrept la 25 de ani de inchisoare pe Marcel Tundrea. Barbatul eliberat in urma cu cativa ani a pierdut totusi lupta cu statul care l-a bagat pe nedrept in puscarie dupa ce a murit din cauza bolilor capatate pe timpul detentiei.Comentarii
Adauga un comentariu