Magazin

Un alt CUPLU din SHOWBIZ-ul ROMANESC DIVORTEAZA, dupa 5 ANI de casnicie!

Publicat: 03 sept. 2013
1

Inca un cuplu din showbiz s-a destramat, dupa cinci ani de mariaj. Este vorba despre Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, si sotia lui, Rocsana, care au decis sa puna capat casniciei din care au rezultat trei copii.

Anuntul a fost facut de Doru Todorut, de la Deepcentral, pe pagina oficiala de Facebook. Cei doi s-au mai confruntat cu probleme in casnicie si anul trecut, insa dupa venirea pe lume a gemenelor cuplului ei au decis sa mai dea mariajului lor o sansa. Se pare totusi ca nu au reusit sa ajunga la un consens, astazi solistul anuntand ca se va desparti de Rocsana.

„Dupa 5 ani de casnicie, am decis de comun acord ca este mai bine pentru noi sa ne separam, din respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru fetitele noastre. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata atat pentru fetitele noastre, cat si pentru noi. Este o decizie care priveste viata noastra personala si dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu discretie, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri pe aceasta tema. Va multumim! Doru si Rocsana Todorut”, a fost anuntul facut de cantaret pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

Doru si Rocsana au devenit sot si sotie in 2008, iar in urma mariajului au rezultat trei fetite, dintre care o pereche de gemene.
Adauga un comentariu