Eveniment-Social

Uluitor! Capii PNL Iasi, gata sa fie linsati de oamenii din partid. Atacul este fara precedent

Publicat: 07 iun. 2016
1

@ Organizatia PNL Iasi a ajuns pe un butoi cu pulbere @ Pierderea alegerilor a facut ca o parte a membrilor de partid sa ia foc si sa sara la gatul conducerii @ Marius Bodea, seful organizatiei municipale, si cei doi copresedinti de la judet, deputatul Costel Alexe si senatorul Dumitru Oprea, au fost pusi la zid de oamenii din partid @ Totul a plecat de la faptul ca acestia si-au promovat pilele pe locurile eligibile si i-au ignorat pe oamenii cu state vechi

Scandal monstru la PNL Iasi. Dupa ce filiala liberala a pierdut lamentabil in fata PSD la mai toate capitolele, in partid a inceput scandalul. Dupa ce fostul sef al organizatiei municipale Dragomir Tomaseschi le-a cerut public explicatii liderilor filialei pentru esecul la alegerile locale, si senatorul Mihaela Popa a ajuns sa faca scandal.

Mihaela Popa s-a aratat nemultumita de faptul ca femeile din partid nu s-au regasit pe locurile eligibile, asa cum a fost stipulat printr-o hotarare a Biroului Permanent National. Aceasta a sustinut ca liderii filialei de la Iasi, atat la municipiu, cat si la judet, nu s-au tinut de cuvant si au preferat sa promoveze persoane lingusitoare in loc sa respecte deciziile conducerii centrale.

„Ele au muncit pentru ca voi sa ajungeti consilieri locali in municipiu Iasi si consilieri judeteni. Cele mai triste liste de cand fac politica. Liste pe care in Biroul Judetean nu le-am votat, pentru ca nu sunt reprezentative, lipsesc femeile din primele 10 locuri, lipseste jumatate din populatia Iasului. Din pacate, a fost doar votul nostru contra votului vostru, domnilor. PNL a decis in BPN si a intiat legea cotelor de gen, cel putin 30 la suta femei. Nu a fost respectata decizia”, a sustinut Mihaela Popa. Aceasta le-a batut obrazul lui Marius Bodea, candidatul PNL la primarie, cel care a facut lista la Consiliul Local dupa bunul plac, dar si copresedintilor Costel Alexe si Dumitru Oprea, prea putin interesati de ceea ce s-a intamplat in filiala.

„Dragilor, de asta pierdem alegerile la Iasi, pentru ca una spunem si alta facem. Si aici ma refer si la alte criterii. In judetul Iasi au votat peste 150.000 de femei, probabil ca o parte din ele si cu noi, dar nu suficiente cat sa castigam alegerile. Felicitari primaritelor noaste, Alina Apostol si doamna Curcudel. Felicitari si doamnei Rodica Popa, care a pierdut la cateva zeci de voturi in fata primarului in functie. Felicitari consilierelor din judet si organizatiilor care au respectat decizia BPN”, a mai spus Mihaela Popa.

Atac dur

Dupa aflarea rezultatului de la locale, fostul lider al organizatiei municipale, Dragomir Tomaseschi, a avut o reactie si mai dura. Tomaseschi a sustinut ca Oprea si Alexe au distrus PNL la Iasi, pentru ca si-au urmarit doar interesele personale si au refuzat sa treaca la unificarea dreptei pentru a trece de PSD.

„Se naste întrebarea de ce reprosurile mele la adresa conducerii PNL vin acum, si nu în timpul campaniei, când erorile ar fi putut fi remediate. Raspunsul e simplu: de la înaltimea arogantei afisate de firma de servicii funerare complete Costel si Mitica (Alexe si Oprea), criticile mele nu erau auzite. Apropo: ce a fost copilaria cu lista de consilieri alcatuita pe baza numarului de semnaturi de sustinere? S-a spus atunci ca aceasta e o preludiere a electoratului. Iata ca, în ciuda preludierii, electoratul a ramas frigid. Daca un alegator semneaza pe lista ta, înseamna ca e de acord cu candidatura ta, nu ca te si voteaza. E o chestiune demna de mintea unei muste, dar se pare ca si inteligenta mustei reprezinta o stacheta plasata prea sus pentru firma de pompe funebre Costel si Mitica. Sa mai pomenim de sondajul de opinie care îl dadea pe Bodea la doar cinci procente în spatele pesedistului? A avut vreun rost acea operatie estetica, din moment ce a durat doar o saptamâna?”, a sustinut Dragomir Tomaseschi.
Comentarii
  • Bai Mitica da cit ti-ai luat sa il pui pe copchilu ala primar la Valea Lupului? Nici o sansa. Pe toate gardurile ti-ai pus mufa de parca erai tu la primarie. Nu ai nici o treaba si nici nu dai bine in poza. Noroc de Morosanu ca altfel cred ca v-o luati pe la sate. Toata lumea a vrut poze cu Morosanu.

    • Alexe si cu Bodea cei mai aroganti oameni! Daca mai ajungea si primar Bodea era mai rau ca Nichita si mult mai arogant. Asta inseamna sa dai functie prostului!!!

  • Eu nu stiu ce cauta Alina Luca, angajata fiscului in seara zilei de 5 Iunie la sediul Pnl, alaturi de sexologul ANTON DOBOS? Alina Luca, faci si inspectie fiscala si politica in acelasi timp???

    • pai cum credeti ca a ajuns sa lucreze la inspectie fiscala aceasta blonda, ALINA LUCA, din gasca lui DOBOS? trecind prin patul lui, la fel ca multe alte doamne bine din cladire…va stiti voi care sunteti, asa-i?

  • Marsh acasa.
    Si Mihaela Popa,o perversa nerusinata care i-a tinut trena lui Bodea in campanie si se scalambaia prin poze, acum se face ca le cere socoteala? Atunci de ce nu era revoltata ca doar si atunci erau pe liste menopauzatele tot pe locuri neeligibile? Cata nesimtire.

Adauga un comentariu