Magazin

Ultimele fotografii ale celebritatilor, inainte de moarte – FOTO

Publicat: 24 ian. 2013

Notorious B.I.G s-a fotografiat alaturi de P Diddy cu cateva zeci de minute inainte sa fie omorat la Los Angeles, Elvis Presley a fost pozat de paparazzii la plecarea de la dentist, iar Marilyn Monroe a avut un weekend de vis in Nevada, inainte sa moara, in 1962, ilustrat in fotografii.

Saptamana aceasta se implinesc 32 de ani de cand celebra revista Rolling Stone publica pe coperta o fotografie cu John Lennon si Yoko Ono, facuta in luna decembrie de Annie Leibovitz, cu cateva ore inainte ca vedeta Beatles-ilor sa fie impuscata mortal in fata apartamentului sau din New York.

A fost practic ultima poza cu John Lennon in viata si, inpirati de aceasta situatie, editorii de la flavorwire.com au alcatuit o galerie cu ultimele fototografii ale celebritatilor, inainte de moarte. Intre altii, se regasesc aici Jimi Hendrix, Kurt Cobain sau Albert Einstein.

Jim Morrison, liderul The Doors, fotografiat alaturi de prietena sa, Pamela Courson, la Hôtel de l’Oise, din Saint-Leu-d’Esserent. Este ultima poza a artistului, mort la Paris, in 1971, la vasrta de 28 de ani.

Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, s-a sinucis in aprilie 1994, la doar 27 de ani.

Albert Einstein fotografiat in apropierea casei sale, din Princeton (New Jersey), unde lucra la Institutul pentru Studii Avansate. Einstein a murit in 1955, la varsta de 76 de ani.

Jimi Hendrix, in anul 1970, fotografiat in gradina casei sale din Londra, de iubita sa, Monika Dannemann. Muzicianul este nedezlipit de chitara sa favorita, botezata Black Betty. Hendrix avea 27 de ani cand a murit.

Marilyn Monroe in ultimul weekend dinaintea mortii, in anul 1962. Actrita se afla alaturi de Frank Sinatra si pianistul Buddy Greco in Nevada, la Lacul Tahoe. Actrita avea 36 de ani.

Elvis Presley, pandit de paparazzii dupa o vizita la dentist. Se intampla pe 16 august 1977, iar in seara aceleiasi zile regele Rock’Roll-ului murea, in urma unui infarct miocardic.

Notorious B.I.G a fost impuscat pe 9 martie 1997, dupa ce a plecat de la petrecerea data de VIBE Magazine. Rapper-ul avea doar 24 de ani.
sursa: rtv.net
Adauga un comentariu