National

ULTIMA ORA! Lia Olguta Vasilescu a scapat de controlul judiciar. Decizia este DEFINITVA

Publicat: 16 aug. 2016
1
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins cererea DNA de a institui control judiciar in cazul Liei Olguta Vasilescu, in dosarul in care a fost trimisa in judecata pentru infractiuni de coruptie. Potrivit avocatului acesteia, magistratii au ridicat si restrictiile privind aparitiile primarului Craiovei la TV si radio.
Lia Olguta Vasilescu a declarat marti, la intrarea in Curtea de Apel Bucuresti, ca nu are motive sa se teama de procesul in care este implicata, deoarece crede ca va castiga. Ea s-a plans insa de atitudinea denuntatorului Petru Becheru.
„Nu am niciun motiv sa ma tem, pentru ca eu cred ca o sa castigam. Denuntatorul este de fapt transformat intr-un hartuitor, pentru ca vad ca scrie in continuare tot felul de prostii, de mizerii despre mine”, a spus primarul Craiovei. Intrebata daca are de gand sa formuleze o actiune civila impotriva lui, Olguta Vasilescu a raspuns: „Da, sa stiti ca da, si inclusiv sa cerem o expertiza psihiatrica unei instante. Nu ma simt amenintata, pentru ca mie nu mi-e frica de nimic, dar nu e in regula”, a adaugat Olguta Vasilescu.Adauga un comentariu