Magazin

ULTIMA ORA! Leo de la Strehaia a ajuns de urgenta la spital! Familia este in stare de soc

Publicat: 16 aug. 2019
1

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral si a ajuns de urgenta in mainile medicilor, care au facut eforturi supraomenesti ca sa il salveze. Sotia lui, Dana Criminala, dar si rudele lor sunt in stare de soc dupa aceasta problema medicala aparuta. Un apropiat al familiei a facut declaratii cutremuratoare. Pe langa problemele de sanatate, barbatul s-a confruntat si cu acuzatii grave si a dat explicatii in fata autoritatilor.

Procurorii cer arestarea preventiva a lui Leo de la Strehaia si a fiului sau pentru inselaciune

Leo de la Strehaia a facut accident vascular cerebral
Leo de la Strehaia a pacalit moartea dupa ce a facut un accident vascular cerebral in urma cu cateva zile. El a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.“Leo de la Strehaia este in stare grava, inca nu e sigur nimic, poate sa moara oricand. A facut un AVC (n.r.: accident vascular cerebral), a fost internat la Floreasca, iar medicii de acolo au facut o minune si l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales ca are un istoric medical de speriat.

Leo a fost externat, e acasa, dar nu vorbeste. Mai scoate sunete, cand vrea ceva, dar, din pacate, recuperarea lui merge foarte greu. Noi, toti din jurul lui, ne rugam sa se faca bine”, a declarat  un apropiat de-al familiei, relateaza WOWbiz.ro.
Adauga un comentariu