Funny

Uita-te atent la fotografie! Ai vazut greseala? Doar 3% din populatia lumii a raspuns corect

Publicat: 08 oct. 2019

Este fotografia pe care zeci de mii de oameni au incercat sa o desluseasca! Foarte putini au reusit sa descopere ce se ascunde in aceasta imagine. Atentie, nu e vorba de nicio iluzie optica!

De multe ori, cele mai grele rarspunsuri se afla chiar in fata ochilor nostri. In imaginea de mai sus se ascunde una dintre cele mai rare feline din lume. Printre trunchiurile de copaci, specialistii au fost uimiti cand au descoperit un leopard siberian.

Se estimeaza ca aproximativ 120 de leoparzi siberieni mai traiesc in salbaticie. Animalele, experte in arta camuflajului, isi au habitatul in Siberia.

Fotografia a fost facuta in rezervatia naturala din estul extrem al Rusiei, destinata salvarii acestei specii. Imaginile au fost surprinse de Andrey Troyanov, inspectorul de stat care conduce aceasta rezervatie, potrivit The Siberian Times.

Potrivit datelor oficiale, in lume mai sunt doar 86 de leoparzi adulti si 21 de pui care traiesc in libertate, iar viitorul speciei depinde de aceste exemplare. Specialistii sunt optimisti cu privire la supravietuirea speciei, in urma progresului observat in ultimele decenii. cu douazeci de ani in urma, doar 30 de leoparzi adulti traiau in salbaticie.

Acum 100 de ani, leoparzii siberieni populau doua provincii din China, dar si regiuni vaste din estul Rusiei.
Adauga un comentariu