National

Udrea: Voi incerca sa fiu un parlamentar foarte activ

Publicat: 03 sept. 2015
1

Deputatul Elena Udrea, care a fost joi in Parlament la votul pe Codul fiscal, a spus ca va incerca sa fie un parlamentar „foarte activ” pentru ca sunt foarte mult lucruri care raman nerezolvate de la o legislatura la alta si crede ca este nevoie de un parlamentar care nu are o obligatie in spate.

„Am venit sa votez Codul fiscal, pe care il consider intr-o varianta mai buna cea care a trecut initial. Era mult mai bine era daca de la 1 ianuarie 2016 am fi avut scoase taxa pe stalp, acciza pe carburanti, redus impozitul pe profit de la 16% la 5%, dar negocierile si consensul au dus la un Cod fiscal care in momentul acesta nu ajuta foarte mult, insa oricum este mai bine decat acum”, a spus Udrea, jurnalistilor, la Parlament.

Ea a adaugat ca va incerca sa fie un parlamentar foarte activ.

„Voi incerca sa fiu un parlamentar foarte activ, pentru ca sunt foarte mult lucruri care raman nerezolvate de la o legislatura la alta si cred ca este nevoie de un parlamentar care nu are o obligatie in spate. Eu nu am obligatia sa tin linia unui partid, nu vorbesc dupa punctaje si am libertatea sa sustin proiectele pe care le consider eu”, a aratat Udrea.

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, cand instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu. Udrea a stat in arest la domiciliu din 7 mai pana in 16 iunie. Din 25 februarie pana in 30 aprilie, Udrea a fost incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei, apoi transferata la Penitenciarul Targsor.

In 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisa in judecata, in dosarul „Gala Bute”, in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului omonim de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.

Elena Udrea este urmarita penal si in dosarul „Microsoft”, cauza in care a fost arestata preventiv din 11 februarie pana in 17 februarie, cand instanta a inlocuit masura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat in arest la domiciliu pana in 25 februarie, cand a fost arestata preventiv in dosarul Gala Bute„.
Adauga un comentariu