National

Udrea: Dupa haosul din Parlament declansat de DNA, orice sef de institutie ar trebui sa isi prezinte DEMISIA

Publicat: 29 oct. 2015
1

Elena Udrea a declarat, joi, ca cel mai probabil, vineri, va merge la audieri, la DNA. Despre o posibila retinere a sa pentru 24 de ore, aceasta a spus ca „nu ar putea sa ajute cu nimic cauza, dar ar putea sa fie un joc mediatic, de imagine pentru DNA”.
 
„Nu am fost la DNA, dar voi merge maine (vineri – n.r.) si vom vedem ce decide procurorul de caz. Daca dau mandat de retinere… retinerea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA. Sunt sub control judiciar si nu exista niciun motiv pentru care s-a facut cerere de arestare preventiva. O retinere de 24 de ore nu ar putea sa ajute cu nimic cauza, dar ar putea sa fie un joc mediatic, de imagine. Batalia este si una de imagine pentru DNA„, a declarat Elena Udrea.

Deputata a mai precizat ca pentru haosul din Parlament, de miercuri, „orice sef de institutie ar trebui sa isi prezinte demisia„.

„Puterea este atat de mare a institutiilor de stat, astfel ca ei si-au permis sa faca o cerere de arestare preventiva, fara sa fie inceputa urmarirea penala. Pentru ce s-a intamplat in Parlament miercuri, pentru compromiterea imaginii Parlamentului, orice sef de institutie ar trebui sa isi prezinte demisia.

Cererea de arestarea a fost abuziva si arata aroganta pe care o au procurorii DNA. A fost atat de evidenta incercarea de a ma aresta, de a ma trimite la beci, incat au declansat nemultumirea si reactia de protest a Parlamentului”, a adaugat fostul ministru.
Adauga un comentariu