National

Udrea, despre cea mai grava greseala pe care a facut-o. Vezi ce isi reproseaza

Publicat: 16 oct. 2012
1

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni seara, ca una dintre greselile pe care le-a facut a fost ca a lasat „cochetaria” sa fie pretext pentru atacurile mediatice si a acoperit „cu greseli mici succese mari„, informeaza antena3.ro.

„Pot sa spun ca am concluzionat ca una din greselile pe care le-am facut si pe care mi le asum a fost ca am lasat aceasta cochetarie sa fie pretext pentru o expunere si atacuri mediatice relevante, importante, care au lasat urme. Am acoperit cu greseli mici succese mari si pentru o greseala am platit cu zece reusite”, a declarat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, la un post TV, scrie Ghimpele.

Referitor la „tacerea” ei din ultima vreme, democrat-liberala sustine ca simtit ca este nevoie sa ia o pauza mediatica, in care sa cugete la ce s-a intamplat dupa alegerile locale.

„A fost o decizie pe care am luat-o dupa alegerile locale, sa ma retrag din toate functiile detinute in partid si, de asemenea, sa imi iau o pauza mediatica pentru ca de altfel am continuat sa fiu activa in cadrul partidului, pentru ca am considerat ca am nevoie sa ma gandesc, am nevoie sa evaluez ce s-a intamplat pana la momentul iunie 2012 si ce urmeaza sa fac mai departe. (…) am considerat ca este binevenita o perioada in care sa stau sa cuget”, a mentionat Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie. Democrat-liberala a spus ca a decis sa candideze la Roman, pentru a-i reprezenta pe romascani, oameni „calzi si primitori”, pe care ii simte foarte aproape.

Tags:Comentarii
  • CRED CA CEA MAI GRAVA A FOST ATUNCI CAND IN LOC SA DUCA COCOSELUL LA LOCUL CARE ESTE DESTINAT, ADICA LA SUBTUOARA PICIOARELOR,L-A DUS LA GURA SI A INCEPUT SA SUFLE IN EL.

Adauga un comentariu