National

Udrea denunta o alianta PSD – PNL

Publicat: 10 dec. 2014
1
Elena Udrea a reactionat vehement dupa ce Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul initiat de Eugen Tomac privind introducerea votului prin corespondenta pentru alegatorii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate.
„Respingerea proiectului legislativ al PMP (initiat de Eugen Tomac) privind votul prin corespondenta, printr-o alianta PSD – PNL, arata ca politicienii din Romania n-au inteles nimic din revolta romanilor de la urne din 2 si 16 noiembrie. 

Citeste si: LOVITURA INCREDIBILA pentru Elena Udrea si PMP-ul domniei sale

In loc sa ia o masura care ar garanta posibilitatea ca romanii din afara granitelor sa voteze nestingheriti si sa nu se mai repete cozile uriase de la Paris, Londra, Bruxelles sau Torino, politicienii au ales din nou interesul lor meschin, limitand, de o maniera artificiala, drepturile cetatenilor.
Nu vad nicio diferenta intre PSD si PNL – sunt doua fete ale aceluiasi sistem care vrea sa limiteze numarul romanilor care merg la vot, pentru ca se bazeaza doar pe mecanismele lor de partid. PMP face politica altfel si nu va renunta la proiectul acesta legislativ pentru a le permite celor din Diaspora sa poata sa-si exercite dreptul constitutional de a alege”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.Adauga un comentariu