Magazin

Turistii britanici IN CALDURI in Spania. Uite ce au facut printre masini ziua in amiaza mare

Publicat: 02 aug. 2016
1
Opinia publica britanica era, in urma cu cateva saptamani, socata de clipul video inregistrat intr-un club din statiunea spaniola Magaluf, in care o tanara de 19 ani din Irlanda de Nord a facut sex oral cu 24 de barbati, tentata de faptul ca actul i-ar aduce o „vacanta” – traducerea directa a „Holiday„, numele unei bauturi servite la barul clubului.
Un nou incident sexual, petrecut in aceeasi statiune, despre ai carui protagonisti mirror.co.uk spune ca ar fi tot britanici, va starni probabil un nou val de dezgust si de ingrijorare privitor la imaginea pe care petrecaretii o raspandesc in lumea larga despre supusii Reginei.
Clipul video, declarat chiar si de catre cei de la Mirror mult prea scarbos pentru a fi difuzat, inregistreaza cele doua minute in care un cuplu in jurul varstei de 30 de ani,  face sex in plina strada, intre doua masini parcate. Finalul clipului este de-a dreptul incredibil, cu un act firesc, doamna isi aranjeaza rochita scurta, inainte de a primi de la barbat servetelul cu care sa se stearga.
Evenimentul pare sa confirme faptul ca odata ajunsi in Spania, turistii britaniciaflati in vacanta  au comportament atavic, neputandu-si infrana pulsiunile de-a dreptul animalice, probabil pe fondul unui consum mai mult decat exagerat de alcool.Adauga un comentariu