Magazin

Tudy a stat cu Oana Zavoranu doar pentru banii ei

Publicat: 25 oct. 2011
1
Mama vitrega a politicianului sustine ca „Tudy” si tatal lui, cu care a fost casatorita timp de cinci ani, „au lucrat” in tandem ca sa faca bani de pe urma sa si a tuturor celorlalte patru sotii ale barbatului! Mai mult, e sigura ca „Tudy” a urmarit banii Oanei Zavoranu, in relatia cu aceasta.
Tudor „Tudy” Ionescu a ajuns in lumina reflectoarelor presei mondene dupa ce paparazzii Cancan l-au fotografiat in noiembrie 2010 in compania Oanei Zavoranu
„O mare greseala, care m-a costat atat de scump!” – asa isi descrie Rodica Zeana mariajul cu Cezar Ionescu, tatal politicianului Tudor „Tudy” Ionescu. „Tudor si Cezar sunt niste profitori, lucreaza organizat, ca sa ramana cu bani de pe urma sotiilor lui instarite. Eu am fost a patra, dar toate am patit la fel”, a declarat Rodica Zeana pentru Cancan, de la Bruxelles, acolo unde locuieste. 
Femeia l-a cunoscut pe Cezar Ionescu in 2002, in timp ce sotul ei se stingea de cancer la spital. „Cezar si Sorin au fost amici. Dupa ce s-a dus Sorin, Cezar ma cauta sa-mi spuna ca l-a visat, ca i-a transmis sa-mi spuna ca isi doreste sa-mi leg destinul de al lui. Slaba fiind dupa atata durere, am cedat”, a povestit Rodica Zeana pentru Cancan. Ea spune ca Cezar ar fi incercat sa falsifice acte de proprietate pentru a deveni stapan peste averea ei, dupa ce s-au casatorit, in 2005. „Prin tot felul de smecherii, Cezar a reusit sa-si treaca pe numele lui si un apartament al meu. Nu mai zic de alte lucruri la comun, pe care i le-am lasat oricum lui la divort, in 2010!”, a mai povestit femeia. Stiindu-i caracterul lui „Tudy”, despre care spune ca ii ruga mereu pe amicii tatalui sau sa-i prezinte „o fata cu bani”, Rodica Zeana crede ca tanarul a profitat de pe urma relatiei cu Oana Zavoranu. „Stiu ca Oana Zavoranu, despre care am citit in ziare ca a avut o relatie cu „Tudy”, este o fata instarita. Nici nu ma mira ca el a curtat-o, si ea a fost tot o victima! Sunt sigura ca „Tudy” a umblat cu ea pentru avere!”, a incheiat femeia. 
Tudor Ionescu a refuzat sa faca orice fel de comentariu pe aceasta tema. 
In editia de ieri a ziarului Cancan ati putut citi marturiile socante ale Rodicai Zeana, fosta mama vitrega a lui „Tudy”, despre caracterul tanarului. In vreme ce ea incerca sa fie un parinte bun pentru Tudor, el i-a facut numai necazuri. „Mi-a furat de multe ori bani din poseta! Ajunsesem sa dorm cu geanta la capul patului de frica sa nu-mi mai umble in ea! Se comporta ingrozitor, ca o javra!”, a spus femeia, care locuieste de ani buni la Bruxelles, unde este medic stomatolog si detine o companie imobiliara.Adauga un comentariu