Eveniment-Social

Tudor Ciuhodaru: „USL copie pe banda rulanta guvernarea PDL”

Publicat: 09 sept. 2013
1
Deputatul Tudor Ciuhodaru considera ca USL copie in totalitate guvernarea Boc. Parlamentarul isi sustine afirmatia remarcand faptul ca USL promoveaza exploatarea gazelor de sist si pe cea cu cianuri de la Rosia Montana, dar si ca guvernarea se face prin tot mai multe ordonante de urgenta, pentru a evita dezbaterea parlamentara si comunicarea cu populatia. Mai mult, deputatul iesean constata faptul ca tot mai multi ministrii sunt anchetati si condamnati pentru fapte de coruptie.
 
„Actualii guvernanti ne arata zilnic ca nu au nicio treaba cu guvernarea si ca se cred in continuare in opozitie. Pentru ca nu stiu ce sa faca si cum sa o scoata la capat si pentru ca nu au curajul sa ia vreo decizie cei care ne „conduc” incearca tot felul de misculatii si tertipuri ca sa scape de problemele guvernarii.
 Actualii guvernanti au deja cel mai bogat portofoliu de ordonante din istoria guvernarilor si, in loc sa-si dea demisia din cauza promisiunilor neonorate, continua sa bata apa in piua si sa se agate de o palarie care le este mult prea mare si pana si alegatorii acestei aliante sunt nemultumiti cand vad ca cei pe care i-au votat copie pe banda rulanta masurile guvernului Boc.
 
Actualii guvernanti ne arata insa in fiecare zi ca sloganul „dreptate pana la capat” inseamna de fapt alegerea de ministrii care sunt tot mai prezenti la DNA. Cerem dreptate pana la capat si respectarea a ceea ce ne-au promis atat in ceea ce priveste Rosia Montana cat si gazele de sist, mai ales ca avem in momentul de fata in parlament doua proiecte de lege ce prevad interzicerea utilizarii fracturarii hidraulice in gazele de sist si a mineritului cu cianuri”, explica deputatul iesean.Adauga un comentariu