Eveniment-Social

Tudor Ciuhodaru: Soferii, scosi din „cretacicul auto”

Publicat: 09 iul. 2014
1
Dupa ce reprezentantii Registrului Auto Roman (RAR) au decis sa modifice modelul cartilor de identitate ale autoturismelor, cu o varianta imbunatatita, continand mai multe elemente tehnice care lipsesc in prezent, medicul iesean Tudor Ciuhodaru, deputat PP-DD de Barlad, critica aceasta masura, oferind o serie de argumente pentru afirmatiile sale.
„Si aici vorbim de viata noastra de soferi. Marea grija a celor ce ne conduc a devenit peste noapte trecerea carligului in cartea de identitate a vehiculului. Pentru a a scoate soferii „din cretacicul auto” cartile de identitate ale tuturor vehiculelor vor trebui schimbate fiind considerate „un document primitiv”. Oamenii acestia habar nu au in ce lume traim. Noi nu avem sosele ca lumea, de autostrazi nici nu poate fi vorba, nu avem parcari suficiente, nu avem service-uri responsabile si decente, avem prea multi conducatori auto iresponsabili in schimb ne trebuie inca un motiv de zapaceala.
De asta nu mai dorm conducatorii iubiti? Ca nu scrie in cartea de identitate daca masina are sau nu carlig? Sper sa nu uite sa inventarieze si abtibildurile de pe masini. Si sa fie obligatorie si declararea, evident tot contra cost, a schimbarii vreunuia dintre ele. 
De fapt au mai gasit niste baieti destepti o modalitate de a mai face niste bani. Vin alegerile si pentru ca au nevoie de bani inventeaza schimbari. Mai bine ar face sa mearga industria si agricultura…si nu voi vorbi aici despre uitatul milion de locuri de munca. Nu au facut nimic guvernantii astia dupa ’89 in afara de a jefui, distruge si fura. Iar noi stam cu gura cascata sa vedem ce le mai trece prin capul ala de conducator. Iesirea din cretacicul auto se va face atunci cand pentru inmatricularea unei masini vom avea nevoie de 10-15 minute si doar un minim de documente asa cum se intampla astazi doar prin alte tari…dar asta implica disparitia unor zeci de capuse obladuite politic.Ceea ce, desigur, nu e cazul. Sau? Poate ar trebui sa afle ca soferii romani sunt iesiti din cretacic…trebuie ca si conducatorii sa iasa de acolo”, spune deputatul Tudor Ciuhodaru.Comentarii
Adauga un comentariu