Actualitate

Trupul lui Catalin Chelu, patronul Vinia SA Iasi, a fost REPATRIAT

Publicat: 11 dec. 2014
1
Trupul neinsufletit alafaceristului Catalin Chelu a fost adus in tara in noaptea de miercuri spre joi. El a murit intr-un spital din Iordania, unde, potrivit apropiatilor, era internat pentru un transplant de inima. Catalin Chelu era dat in urmarire internationala de trei luni. In septembrie trebuia sa se prezinte la Politie si urma sa fie inchis pentru sase ani in dosarul „Mita la Interne„. El va fi inmormantat la Craiova.

Citeste si: Nimeni nu se astepta la aceasta veste. Secretul unui afacerist controversat din Iasi a uimit pe toata lumea

Fratele lui Catalin Chelu a fost cel care a mers pana in Iordania pentru a-i aduce acasa trupul neinsufletit al omului de afaceri. Miercuri seara, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Catalin Chelu a fost dus direct intr-o biserica din Galati.
Prietenii omului de afaceri au presarat petale de flori pe trepte si l-au asteptat cu lacrimi in ochi, pentru a-si lua ramas bun.

Citeste si: Catalin Chelu, patronul „Vinia” SA Iasi, a murit in Iordania

Patronul firmei „VINIA” SA Iasi  era dat in urmarire internationala de trei luni. In septembrie trebuia sa se prezinte la Politie si urma sa fie inchis pentru urmatorii sase ani in dosarul „Mita la Interne”. Prietenii spun insa ca nu acesta ar fi fost motivul pentru care a plecat in Iordania, ci tocmai faptul ca, suferind de cardiplastie ischiemica de gradul 4, avea nevoie de un transplant de cord.

Citeste si: Firma ieseana de prestigiu devalizata de un infractor celebru. Magistratii incearca sa faca lumina

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost acuzat ca in 2010 a incercat sa-l mituiasca pe Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in Ministerul de Interne, chiar in curtea institutiei. In schimbul a un milion de euro cerea sa-i „rezolve” dosarele de evaziune fiscala si spalare de bani.
Catalin Chelu va fi inmormantat la Craiova langa tatal sau, asa cum si-a dorit.Adauga un comentariu