Magazin

Trupa AKCENT se desparte din cauza BANILOR!

Publicat: 04 mart. 2013
1

Tot mai multe trupe s-au despartit in ultima vreme, criza financiara afectand serios numarul spectacolelor, dar si onorariul multor solisti. Adi Sina, liderul trupei Akcent, este vazut tot mai des cantand pe cont propriu, varianta care din punct de vedere financiar il avantajeaza.

In 2002, trupa Akcent se afla pe primele locuri in topurile muzicale cu hiturile „N-am bani de bilet” si „Buchet de trandafiri”, piese fredonate de milioanele de fani de toate varstele. Primele aparitii pe scena au fost in formula de patru: Adrian Sina (36 de ani), Mihai Gruia (30 de ani), Sorin Brotnei (32 de ani) si Marius Nedelcu (36 de ani), insa cel din urma a dat cu fuga si a incercat o cariera solo, fara succes insa, scrie libertatea.ro.

Marius s-a reprofilat rapid, el fiind acum patronul unei sali de gimnastica aerobica, afacere care s-a dovedit a fi profitabila. De vreo doi ani incoace, Akcent a resimtit din plin efectele crizei financiare: spectacolele erau din ce in ce mai rare, onorariul celor trei solisti devenise tot mai mic, asa ca n-au intarziat sa apara si discutiile aprinse pe teme financiare.

Adi, singurul din formatie inzestrat de Mama Natura cu voce, i-a lasat deoparte pe Sorin si pe Mihai si, acompaniat de cativa instrumentisti, deloc pretentiosi la bani, canta acum prin cluburi, pe sume cuprinse intre 1.000 si 1.500 de euro. Mihai a anuntat ca lucreaza la un nou proiect, cel mai probabil tot in domeniul muzical.
Adauga un comentariu