International

Trump ataca dur membrii propriului partid

Publicat: 12 oct. 2016
1

Donald Trump este intr-o misiune kamikaze, fracturandu-si partidul cu doar patru saptamani inainte de Ziua Alegerilor.

Alesul republicanilor a scris pe Twitter mai multe mesaje pline de agresivitate si manie fata de Paul Ryan, acuzandu-l pe liderul partidului de dezastrul campaniei sale. Situatia este una fara precedent.

„In sfarsit mi-au fost luate catusele si pot lupta pentru America asa cum vreau”, a scris Trump intr-un tweet care a dus imediat la posibilitatea unei perspective privind un razboi civil in cadrul Partidului Republican, informeaza CNN.

Trump l-a numit pe republicanul din Wisconsin, Paul Ryan, slab si ineficient, un atac care survine la doar o zi dupa ce Ryan a afirmat ca nu il va mai apara sau sustine de nominalizatul la Casa Alba, desi ii va ramane alaturi.

Liderul nostru, slab si ineficient de altfel, a tinut o conferinta in cadrul careia membrii sai si-au dovedit lipsa de loialitate”, a mai scris Trump.

„Desi am castigat a doua dezbatere, este greu sa continui, cand Paul Ryan si altii nu imi ofera sustinere”, a conchis Trump.

Trump l-a criticat si pe senatorul John McCain, pe care l-a numit prost de gura.

Candidatul Partidului Republican a afirmat ca republicanii lipsiti de loialitate sunt un pericol mai mare decat Hillary Clinton, fiindca nu stiu cum sa castige. „Le voi arata eu cum se castiga”, a adaugat acesta.
Adauga un comentariu