Eveniment-Social

Trotuar inghitit de pamant, in fata Spitalului Sf. Spiridon – FOTO

Publicat: 04 oct. 2013

Trotuarul din fata Policlinicii nr. 1, pe care trec zilnic sute de ieseni, se surpa chiar sub picioarele trecatorilor. O groapa imensa s-a format in doar cateva zile in dreptul Directiei de Sanatate Publica, iar angajatii Citadin s-au gandit sa rezolve aceasta problema varsand cateva bucati de tencuiala si moloz. Groapa se mareste insa pe zi ce trece si s-a transformat intr-un adevarat crater, care pune in pericol sanatatea trecatorilor.

„E de cateva zile groapa acolo si tot se mareste. Abia acum au inconjurat-o cu o banda ca sa atentioneze lumea. E foarte periculoasa, e adanca de vreo doi metri, cred. Am inteles ca pe dedesubt sunt beciuri vechi, asa cum sunt in Fundatie si la Hala Centrala, de asta a cazut asfaltul. Cine mai stie ce se gaseste aici si cat o sa se mai mareasca groapa. La inceput era mica si in cateva zile a ajuns ca o fantana. Degeaba au pus pietrele acolo”, a spus o vanzatoare ce lucreaza in zona Policlinicii nr. 1.

Angajatii Citadin care lucreaza in zona sustin ca, cel mai probabil, terasamentul de sub trotuar a fost sapat din cauza unor scurgeri de apa, iar din acest motiv s-ar fi format groapa. Acestia nu exclus insa posibilitatea ca in subteran sa existe galerii si beciuri vechi de secole.
Comentarii
  • Vedeti cum arata trotuarele de la Spitalul de Neurochirugie si Protectia Copiluluiin Tatarasi, nu au fost refacute de ani de zile!!!! Pe acestea de ce nu le prezentati niciodata?

Adauga un comentariu