Eveniment-Social

Trioul CTP – Hurezeanu – Balaceanu-Stolnici, prezent astazi la Iasi – FOTO

Publicat: 01 mart. 2012

Astazi, la ora 13.00, in Aula Magna Mihai Eminescu a Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC), jurnalistul Cristian Tudor Popescu va sustine o conferinta pe tema „Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912-1989)”. De mentionat faptul ca tema conferintei este si titlul celui mai recent volum semnat de CTP si aparut la Editura Polirom, care va fi lansat cu aceasta ocazie. La manifestare si-a anuntat prezenta si Emil Hurezeanu. Cele doua evenimente se deruleaza in cadrul unei intalniri cu studentii cuzisti.

Cristian Tudor Popescu este angajat in anul 1991 la cotidianul „Adevarul”, ca redactor – sef adjunct (1991 – 1996), iar apoi ca redactor – sef (1996 – 2005). De asemenea, a fost redactor – sef al saptamânalului „Adevarul literar si artistic” (1996 – 2000). În anul 2005, demisioneaza de la cotidianul „Adevarul„, alaturi de alti 81 de jurnalisti si, împreuna cu Mircea Dinescu, fondeaza ziarul „Gândul„. A avut numeroase aparitii în mass-media, îndeosebi în cadrul unor talk-show-uri, fiind invitat permanent la emisiunile televizate „Cap si Pajura”, împreuna cu Hurezeanu.

De la ora 18.00, academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici va conferentia in Sala Iustin Moisescu, de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
Comentarii
  • Ce jenant! D-l Balaceanu-Stolnici alaturi de 2 mari masturbatori ai jurnalismului /curnalismului romanesc.De asta nu reusim sa intram in rand cu lumea civilizata:fiindca avem talentul de a amesteca valoarea(stolnici) cu nonvaloarea(CTP+Hurezeanu)

  • Lume,lume,!mare spectacol gratuit in AUla Magna din UAIC!Curnalistii CTP si EmilH vor conferentia pe tema lor obsedanta „Totul despre sex”Din recuzita celor autointitulati masturbatori ai neamului fac parte prezervative tardive si viginele(verginale) din epiglota lui CTP.Frati studenti,nu pierdeti ocazia sa-i aplaudati pe cei 2 impostori!Intrare libera,iesire cu laturi.

  • De va-ti rezumat la atat de putine date biografice daca tot a-ti inceput? Continuati sa vedeti ce soi de om mai e si asta si apoi mai vedem daca mai ramane cinstit, curat (legaturi cu securistul sef Iulian Vlad)… delapidari, furturi.Intrebati-l unde dormea cand si-a facut mila stapanul de la Adevarul si l-a luat la el si apoi cine a turnat si a devalizat!
    Pe scurt, un om de nimic, josnic ! Pacat de mediul care l-a invitat!

Adauga un comentariu