Sport

Tricolorii se relaxeaza in Antalya

Publicat: 13 mai 2008
1

• Fara Adrian Mutu, care a ramas in Italia, lotul nationalei Romaniei va efectua un stagiu inedit de pregatire in Antalya • Timp de o saptamana, Lobont si compania se vor relaxa si vor face cate un antrenament zilnic

Cu mai putin de o luna de zile inaintea startului Campionatului European, mare parte din fotbalistii nationalei Romaniei vor efectua un stagiu inedit de pregatire in Turcia, in statiunea Antalya. Aici Lobont si compania vor beneficia de conditii de cinci stele, se vor relaxa alaturi de prietene sau sotii si vor avea cate un antrenament in fiecare zi. Initial ar fi trebuit ca ieri sa plece 16 fotbalisti, insa din cauza nuntii care a avut loc duminica, portarul Rapidului Danut Coman se va alatura lotului abia astazi, impreuna cu proaspata lui sotie. Conform site-ului www.tricolori.ro, printre cei insotiti de prietene s-au aflat Paul Codrea, Bogdan Lobont, Ovidiu Petre, Ciprian Deac, in timp ce Nicolae Dica, Mirel Radoi, Sorin Ghionea si Dorin Goian vor fi alaturi de sotiile lor. Cativa dintre tricolori au preferat sau au fost nevoiti sa mearga singuri, Adrian Cristea, Banel Nicolita sau Marius Popa si Florin Bratu ale caror sotii au ramas acasa pentru a avea grija de copii, dar si Cosmin Moti, a carui prietena a avut ieri un examen.

Fundasul Rapidului, Cristian Sapunaru a plecat singur, insa s-a intalnit in Antalya cu sotia, care se afla deja acolo. Mijlocasul lui TSKA Sofia, Florentin Petre, a preferat sa-l ia impreuna cu el in Antalya pe fiul sau, Patrick. Din delegatie mai fac parte secunzii Stefan Iovan si Gabriel Boldici, alaturi de sotiile lor, Daniel Prodan din partea FRF, dar si patru maseuri. Oamenii prezenti pe aeroport nu au scapat prilejul de a se fotografia cu jucatorii preferati si de a lua autografe de la acestia. La mare cautare au fost jucatorii Stelei, in frunte cu Banel Nicolita. Paul Codrea a fost rugat de un angajat sa ii dea acestuia un autograf, astfel ca mijlocasul Sienei s-a conformat si a semnat hartia intinsa chiar pe spatele fanului. Responsabil cu disciplina la lot, in absenta selectionerului Victor Piturca, secundul Stefan Iovan a explicat programul tricolorilor din stagiul de relaxare din Antalya, care va dura pana pe 19 mai. „Am planificat sa mearga in Antalya toti jucatorii susceptibili de convocare pentru lotul de la turneul final. Scopul acestui stagiu este acela de a echilibra raportul de pregatire dintre jucatorii care au intrat deja in vacanta si cei care inca sunt implicati in competitii. Vom imbina utilul cu placutul. Zilnic, la ora 18.00, va fi un antrenament de mentinere, bazat pe inot, tenis de picior, sala sau alergari, in functie de preferintele jucatorilor. Programul va fi lejer, nu vor fi antrenamente solicitante. Daca va iesi totul bine, vom mai repeta astfel de actiuni. Ar fi fost bine sa mergem toti, inclusiv Adi, dar el a ramas la programul Fiorentinei, iar la sfarsitul saptamanii, sotia sa va naste si el va fi alaturi de ea”, a declarat, pentru sursa citata, secundul Stefan Iovan.
Adauga un comentariu