Local

Trei raniti in doua accidente

Publicat: 12 oct. 2011
1

Trei barbati au ajuns la spital dupa ce au fost implicati in doua accidente rutiere. Primul a avut loc in jurul orei 12.00. Gabriel L., de 28 ani, din Tomesti, conducea un autoturism dinspre Dancu spre Tomesti Deal, iar la intersectia dintre strada Bahlui cu DN 28 a facut un viraj la stanga fara sa se asigure. S-a ciocnit de masina condusa regulmentar de Ionut A., de 22 ani, din Comarna. In urma impactului, Ioan P., de 28 ani, tot din Comarna, a fost ranit. Acesta era pasager pe locul din dreapta fata in autoturismul care circula regulamentar.

Un al doilea accident a avut loc aproape de Pascani. Ion T., de 48 ani, circula cu o masina pe DJ 208, dinspre Lespezi inspre Pascani. La un moment dat a depasit o caruta si s-a ciocnit frontal de o autoutilitara condusa regulamentar din sens opus de Silviu T., de 24 ani. Anton T., de 74 ani, care se afla in masina, a fost ranit grav.
Nici unul din cei patru soferi implicati in cele doua accidente nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Ion T. si Gabriel L. s-au ales cu dosare penale.
Adauga un comentariu