Local

Trei ieseni au fost arestati pentru contrabada. Risca ani grei de puscarie

Publicat: 03 iun. 2016
1

În ziua de 2 iunie 2016, politistii din cadrul Sectiei 3 de Politie au organizat o actiune pentru punerea în aplicare a trei mandate de aducere emise pe numele a trei  barbati cu vârste cuprinse între 29 si 30 ani, toti din Iasi, cercetati pentru comiterea mai multor infractiuni. În baza probatoriului administrat în cauza, cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore. Barbatul de 31 ani este cercetat pentru contrabanda, conducere fara permis, instigare la marturie mincinoasa si influentarea declaratiilor.

Acesta, la data de 17 aprilie, în jurul orei 7:00, ar fi condus un autoturism pe Bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Iasi, fara a opri la semnalul regulamentar al politistului. S-a procedat la urmarirea autoturismului, care a fost abandonat pe Bulevardul Socola. La controlul autoturismului, politistii au gasit 3.000 de tigarete de provenienta din Republica Moldova. Au fost continuate cercetarile, stabilindu-se ca ceilalti doi barbati sunt banuiti de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, iar Judecatoria Iasi a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile pe numele barbatului care ar fi condus autoturismul.
Comentarii
  • bzi ajutatii pe politisti nationali si cei de la economic sa controleze si masinile moldovenilor din parcarea de pe str m varlam ,sunt pline cu tigari alcool peste si altele.contrabanda e la ia acasa.HAI CA NU_I GREU SI E SI LEGAL>

  • Ba fratilor ce ar fi daca guvernul asta al nostru sar lasa de furat !!!! Pai toti aia care vand tigari ar fi lucrat si iei in fabrica aia din spate !!! Dar a daramato ….nicolina,cug .cfs.mase plastice !!! Hai sa no mai lungim ei din ce traiesc ???? Aia care au lucrat acolo ???

Adauga un comentariu