Eveniment-Social

Traian Dobre a intrat in cursa pentru Primaria Iasi. Va avea sprijinul senatorului Mircea Geoana

Publicat: 15 apr. 2016
1

O formatiune politica ieseana si-a lansat ieri candidatul la Primaria municipiului. Filiala Partidului Social Romanesc (PSRO) a intrat in cursa pentru primarie cu fostul deputat Traian Dobre, liderul organizatiei judetene a noii formatiuni. De altfel, la Iasi a fost prezent si senatorul Mircea Geoana, presedintele PRSO la nivel national. Geoana a ajuns la Iasi pentru a-l sustine pe Traian Dobre si noua echipa pe care PSRO o va avea in cursa pentru alegerile locale. Dobre a aratat ca la aceste alegeri locale, PSRO tinteste un scor cat mai bun, pentru a putea emite pretentii la posturile cheie din administratie. Pana in prezent, la Iasi PSRO are 1.700 de membri, au fost infiintate 61 de organizatii si au fost desemnati 31 de candidati la functia de primar. Dintre acestia, doua persoane au sub 30 ani, alte sapte au varsta cuprinsa intre 40 si 50 ani si alte 14 au varsta peste 50 ani. In prezent, in randurile PSRO au intrat doi fosti primari, sase fosti viceprimari si 14 consilieri locali in functie.

„Pentru mine, candidatura este o onoare si in acelasi timp o sarcina fantastica, pe care trebuie sa o duc la bun sfarsit. Vreau sa aduc Iasul in normalitate. Am un proiect concret pe care vreau sa-l implementez. Vreau sa dau un suflu nou proiectelor legate de taxe si impozite si vreau sa rezolv si problema traficului rutier. Este foarte simplu de facut asta, iar la momentul potrivit voi expune intreaga situatie. Trebuie sa avem parte si de un mediu de afaceri propice pentru dezvoltare, acesta fiind un alt aspect pe care vreau sa-l propun”, a precizat Traian Dobre. Senatorul Mircea Geoana si-a aratat sustinerea pentru candidatura lui Dobre si a sustinut ca tinta PRSO tine de cresterea in sondaje pentru alegerile urmatoare.

„Am pornit acest proiect de o maniera curajoasa. Fara resurse, am facut totul posibil si am crescut de la zero. Vechile partide se alimenteaza din banul public, din alegerea primarilor si nu numai. PSRO se va dezvolta exponential. Scopul nostru este acela sa putem accesa cat mai multe consilii locale si judetene acum. Organizatia de la Iasi s-a dezvoltat spectaculos si cred ca va face o figura frumoasa la alegerile locale. Il voi sustine din toate puterile pe Traian Dobre pentru a deveni noul primar al Iasului. Nu este normal ca o metropola ca Iasul sa fie tinuta in chingile coruptiei, iar acest lucru trebuie sa se schimbe imediat”, a mentionat Mircea Geoana.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.
Comentarii
  • DL GEOANA IAR TE-AI CUFURIT PE TINE SI TE-AI FACUT DE RUSINE .CUM AI PUTUT SA TE OPRESTI LA DOBRE ? IL CUNOSC PE ACEST BOSOROG DE CAND ERA DIRECTORUL B.J.A. T.M CEA MAI MARE BAZA DE APROVIZIONARE A IASULUI PE TIMPUL COMUNISTUILOR .DUPA 89 ACEST INDIVID A FALIMENTAT-O S-A IMBOGATIT STA INTR-O VILA CAT UN BLOC PE LANGA BILA SI-A SUSTINUT NORA IN DIVERSE FUNCTII ,ACUM E DIR LA MATERNITATEA ELENA DOAMNA ., ACEST DOBRE FOST COMUNIST ,CA NU TE PUNEA NIMENI IN FUNCTIE DE CONDUCERE FARA CARNET PCR LA VARSTA INAINTATA CARE O ARE NE CREDE PROSTI CA-L VOM VOTA SA MAI SUGA CAT POATE EL SI FAMILIA LUI .DA DL GEOANA CRED CA ESTI REDUS MINTAL IN ULTIMA VREME FACI NUMAI GAFE ,PACAT DE TINE .DOBRE SA STEA ACASA CA UN BATRAN DECENT ARE PESTE 75 ANI .DOAMNE AJUTA PE IESENI SA SCAPE DE ASEMENEA OAMENI FARA OBRAZ .

  • Nu degeaba l-a facut Iliescu prostanac,sa-l propui pe traseistul asta la primarie e cea mai mare prostie,ca si cum ai pune un cal schiop sa participe la cursele de cai!

  • Acest MARE MAIDANEZ POLITIC, cu *****.V.A. LUI DE NORA CRISTINA DOBRE, amanta lui FENECHIU, iar in lipsa a lui BLAJUT si a lui SARAMET, nu se mai satura de FURAT!

    • Aveti dreptate mi-e scarba de acesti ordinari! Nu mai scrieti, poporul o sa-i voteze pentru un mic, pt. obere, pt. cine stie ce alta pomana, astia suntem, noi suntem vinovati !

Adauga un comentariu