Actualitate

Traian Băsescu: PSD va bloca formarea unui nou Guvern

Publicat: 13 oct. 2019

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat duminică seara la România TV ca în opinia sa PSD nu va vota viitorul guvern liberal pentru că ar însemna să-şi piardă cea mai importantă zestre electorală, în condiţiile în care PSD a zis că o să voteze viitorul guvern dacă semnează că nu taie pensiile şi salariile.

„Categoric, da (PSD va bloca formarea viitorului guvern), vorbesc ca un om care a făcut multă politică. Dacă vor vota trecerea guvernului în ideea că vor realiza aceeaşi ispravă ca la alegerile trecute când au cedat guvernarea şi după un an de guvernare Ciolos au făcut 46% se înşeală, nu este acelaşi film. Cred că şi dacă au promis, nu se vor ţine de promisiune, nu vor lăsa să treacă primul guvern. Dacă PSD şi Ponta votează noul guvern, primul lucru pe care îl face noul guvern este trecerea la alegeri în două tururi pentru primari. În momentul acela PSD şi Ponta au pierdut toată susţinerea teritoriului”, a zis Băsescu.
Comentarii
  • Spitalul de sănătate Narayana are nevoie urgentă de donatori de rinichi cu sânge A, O, sau B, donatorii vor primi suma de (350.000,00 USD). ([email protected]) Cumpărăm rinichi în toată țara, Interesați persoana ar trebui să ne contacteze cu amabilitatea și veți fi foarte recompensat cu această sumă imediat. Toate e-mailurile trebuie trimise prin poștă la ([email protected])
    Este nevoie de un rinichi pentru a salva o viață. Vă mulțumim pentru că sunteți dispus să salvați o viață.

Adauga un comentariu