National

Traian Basescu, mesaj pentru PDL

Publicat: 11 oct. 2016
1

Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook,  sustine ca tanjeste dupa spiritul fostului PDL si al oamenilor care sustineau partidul.

„Imi este dor!

Pe 17 mai 2012, liderul PDL Sulfina Barbu facea urmatoarea declaratie: „Crin Antonescu a spus cu cateva luni in urma ca isi doreste desfiintarea PDL. Crin Antonescu i-a convins pe colegii de la USL sa vina cu modificarea legii electorale in scopul desfiintarii PDL. Ii asigur ca nu vor reusi, cum n-a reusit nici Adrian Nastase in 2003″.

Uite ca nu a reusit nici Nastase, nici Crin Antonescu, nici Victor Viorel Ponta si nici USL-ul. Paradoxal, cei care au reusit sa desfiinteze PDL se numesc Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Ghita Falca… Oare ce-ati fi fost voi fara PDL?

Parerea mea de rau nu este pentru fostii lideri PDL. Ei au devenit acum neinsemnati lideri PNL si n-as putea spune ca ma prapadesc de dorul lor.

Imi este insa dor de determinarea si entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie ca erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi „fuzionat”.

Dar acest entuziasm m-a facut de doua ori Presedinte al Romaniei”, a scris Traian Basescu.
Adauga un comentariu